Nie inaczej, tylko odwrotnie róże podpisane Juz poprawiłam i wyjaśniłam. Trzeba patrzeć co sie robi a ja ostatnio mam trochę więcej obowiązków i za szybko chcę żyć
Mainzer, masz racje, troche podony do Nowvalis, ale mniejszy i na razie ma wiotkie pędy. Pachnie ładnie i jest taki "omdlewający" w wyglądzie.
To taka róża "chciałabym i boje się "
Hosty są na razie małe, bo świeżo dzielone, ale ładnie sobie radzą i na pewno będą tam pasowały. Może dam z tyły za nimi jeszcze runiankę to wypełni mi miejsce pomiędzy ogrodzeniem i choinami
Bogdziu to pokaz cały krzak tej róży, ciekawa jestem jaka będzie w przyszłości. Zaraz do Ciebie pójdę i to samo poproszę Chyba nie będzie jej dobrze przy Bonice Może dokupię drugą taką samą to będzie fajny widok a Bonicę przeprowadzę
Reniu, już wyjaśniłam pomyłkę podpisową Kasya od razu poprawiła, co ja bym bez Was zrobiła Jesteście wspaniałe, od razu widać kto znawca a kto sie uczy od Was . Całuski za to i ...
Tę niby Lavender obserwuję, nawet podoba mi się tylko nastawiłam się na cos innego w tym miejscu Ale to przecież zawsze można zmienić - nastawienie, nie różę
Naparstnice są śliczne, nasiona będę zbierać to może doczekam się więcej