posłuchałam wiosną Katki i mam teraz takie śliczne misiaczki
penstemony mają śliczne listki
zaczynają maki na dużym ogrodzie
dzwonki brzoskwinio listne
Oooo!...Następny świetny patent by LyraBea Paletę na linie juz od Ciebie zgapiłam i świetnie się sprawdza Pięknie równa, rozbija gródki ziemi, nawet wyciąga kamienie, a co najważniejsze 15 min pracy dziennie i chwasty nie mają szans
Ja mam grabki do trawnika takie: https://www.obi.pl/decom/product/LUX_Grabie_do_trawy_g%C5%82owica_72_cm/1375583
Też jeszcze nie siałam trawy. Czekam aż teren mi osiądzie, bo troszkę ziemi nawiozłam w jednym miejscu i dalej jest tam zbyt miękko .
A tak wogóle, to zaglądam do Ciebie regularnie i nie mogę wyjść z podziwu jak Ty dajesz radę sama obrobić taki wielki teren!
Buziaki zostawiam
Mirella powoli się zapełnia. Marzy mi sie taki busz, brakuje mi traw. U Ciebie podpatruję, masz piękne. Na razie fundusze mi nie pozwalają na zakupowe szaleństwa
Róże okrywowe posadzone w murku-donicy powoli rozkwitają. Mają niewielkie kwiaty choć w opisie wydawało mi się, że będą nieco większe. Muszę to sprawdzić.
Patrzcie jaka niespodzianka. Mam w tym roku jazdę na białe kwiaty. A mam rabatę z liliowcami, żółte i pomarańczowe. Nie wiem jakie odmiany, przed Ogrodowiskiem nie zapisywałam. Aż tu nagle dziś zakwitł pierwszy... na biało. Nie wiem skąd się tam wziął ale mnie ucieszył Piękny jest