Moje pożyteczne, pracowite lokatorki Oraz kolega trzmiel
Moja wczorajsza dostawa róż Są dorodne,zdrowe, rozkrzewione i mają już nawet kwiaty i duzo paków
ja nie wszystkie od ciebie jeszcze powycinałam Asia macham
Powtórzę się pięknie i kolorowo - i Róże inne Etoille viollette kupiłam kontrastowo dla The Pilgrim albo dla Crown Princess Margaretha - muszę do soboty się zdecydować gdzie co idzie
Czarne myśli czasem przychodzą, a potem mijają, a za jakiś czas przychodzą znów - chyba każdy tak ma w kontekście ogrodowym, i nie tylko, of kors Klonik mój wygląda z grubsza tak (jak go jutro posadzę, to poodginam mu gałęzie żeby koronę miał bardziej poziomo i pokażę w całości). W szkółkach ścisk i tylko do góry można rosnąc
Piekne róże Aniu ,ta czerwona na bramce marzenie )
Evergoldy po trzykrotnym czyszczeniu
Głupie pomysły przychodzą mi do głowy a jak by tak brzozową przerobić?
Mam trochę zaległych zdjęć to może wstawię? szałwia szaleje
Pięknie u Ciebie....Kiedyś nie dopuszczałam do kwitnienia host, bo te moje takie brzydaśne kwiaty miały i miałam wrażenie, że osłabiają roślinkę, ale teraz, w nowym ogrodzie nie mam nawet czasu się zastanawiać, bo inna praca jest, więc już widzę kwitną gdzieniegdzie..Na zdrowie im Orliki śliczne. Będę się rozglądać za takimi ciemnymi, bo mnie urzekły.
Pieknie ,można by rzec ,ze już lato...róże, powojniki i mnóstwo kolorów ....i młode ziemniaczki z koperkiem
Iwona za sprawą tego co napisałaś, że na każdej rabacie masz róże zaczynam zmieniać moją rabatę igiełkową, żeby róże dosadzić Twoimi fotkami zachwycam się nieustannie Pastella myślałam, że jest lekko różowa?