Mam NAC VBE-300-AS-WS-CH.
Jak dla mnie ta rura jest za szeroka, nie umiem nią podjechać w miejsca gdzie nagromadzenie kulek jest gęste, suchych listków nie wciąga - no ogólnie kapa.
U mnie było to zaledwie kilka listków... na chwilę obecną jest ok.... nawiozłam w ubiegłym tygodniu... ale raczej zgadzam się z Anią, że to brak światła (korony są zdecydowanie większe niż 2-3 lata temu)
U Ciebie dużo tych pożółkłych? Może w wątku tematycznym o chorobach i szkodnikach hortek znajdziesz odpowiedź... ewentualnie wrzuć tam foty... Mazan trzyma tam rękę na pulsie
Jaki mi miło Cię powitać a ta biała trawa to kłosówka miękka Jackdaws cream , na razie rośnie i rozrasta się ładnie
Dziś zaczęłam przerabiać bylinową , bo mi nie pasuje za różankę dziękuję i zapraszam
No właśnie, jak wiesz, jak nie wiesz Ja, zakładając ogród stwierdziłam "Same iglaki, bo są bezobsługowe". Róże babcine, nigdy w życiu. No i co? Jeśli tylko ktoś złapie bakcyla ogrodowego, to się gust może o 180st. zmienić. Nauczyłam się też, że "nigdy nie mów nigdy" to najprawdziwsza prawda
Masz tak idealnie zaprojektowany ogród, że póki co pozostaje się zastanawiać, gdzie byś takie cudne różyczki wcisnęła Ale przecież nie podpuszczam...