Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4"

Ogródek Iwony II 10:12, 22 sty 2017
Do góry
Iwk4 napisał(a)
A ja nie wiem, czy powiem...
Moze pomysli, ze w drugim sezonie róże kolor zmieniły?

Najwyzej powiesz Iwonko ze wymienilas im ziemie na taka z innym odczynem i wskutek zmiany pH kolor zmienily

Moj Em na szczescie pewnych rzeczy w ogole nie zauwaza bo chyba nie udaje?

Choc jak rysowalam wstepne szkice przedgrodka tô stwierdzil ze chyba duzo kasy musze miec skoro bede to sadzic a já na tô zgodnie z prawda powiedzialam ze bede rozsadzac i rotowac rosliny ktore juz mamy.Czyli moj Em nawet nie wie co mamy to tymbardziej nowosci nie zauwazy

Roze piekne u Ciebie
Ogródek Iwony II 09:17, 22 sty 2017

Do góry
Moni, oczywiście na podjeździe
A bramka na tle drzwi garażowych. I tak synek ma dobrze. Mój nigdy z dziećmi w piłkę nie grał ...
Ogródek Iwony II 09:00, 22 sty 2017
Do góry
Iwk4 napisał(a)

Może lepiej nie mów, mój przeczytał wczoraj że jeszcze dużo nie nie wie bo stał za mną i dziś czatował na mój wątek, zobaczył plan i zrypa, gdzie on będzie grał w piłkę z synkiem, faceci!!!
Ogród Mirelli 03:58, 22 sty 2017

Do góry
Tu znajdziesz więcej wątków, na których jest ta różyczka.
https://www.ogrodowisko.pl/forum/search?utf8=✓&q=Elfe+img&search_in=posts&commit=Szukaj
U Ewy 777 widziałam ją na żywo. Długo stałam i się gapiłam
Ogród Mirelli 03:55, 22 sty 2017

Do góry
Mirelko, nie wiem, jak bardzochcesz kontrast dla Laguny, ale mi się zawsze podobała pnąca Elfe:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4022-w-moim-malym-ogrodeczku-dorota?page=211#post_3
Ja lubię dobierać róże w podobnej tonacji. Ty lubisz kontrasty. Moze będziesz więc zainteresowana tą pięknoscią?
Ogródek Iwony II 23:32, 21 sty 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)
To ta rabata, mam nadzieję, że różyczki w tym roku pokażą, na co je stać

Iwonko one już pokazały swą urodę tylko bardzo skromnie, a tę rabatę skomponowałaś pięknie. Jak się rozszaleją to będzie busz i wtedy się zacznie kombinowanie, podpórki, kulkowanie, trejaże... i kolce
Czy ta najciemniejsza róża w środku rabaty to Munstead Wood? Czy Twoim zdaniem pasowałaby do Mainzner fastnacht?
Muszę się przyznać, że boję się koloru MW chociaż jest przepiękny i mój ulubiony.
Ogródek Iwony II 23:15, 21 sty 2017

Do góry

Moja działka na Dębowym Lesie 23:13, 21 sty 2017

Do góry
Powojnika z taką etykietą bum kupiła
Ogródek Iwony II 23:11, 21 sty 2017
Do góry
Iwk4 napisał(a)

Justyś, ja nic nie chciałam kupować. I co? Wystarczyło podpowiedzieć komuś nasadzenia, zatęsknić za nowymi nabytkami i wrzucić do koszyka
M jeszcze nie wie

Nie lubię jesiennych golasków, po jesieni nie przeżyła mi Giardina. Na szczęście koncepcja mi się zmieniła i wiosną dokupiłam sporo innych

Mój też jeszcze nie wie, dużo nie wie, dowie się w swoim czasie
Ogródek Iwony II 22:47, 21 sty 2017

Do góry
Tereniu, ty masz jeszcze miejsce.
Nie musisz isc na odwyk
To miła choroba
Ogródek Iwony II 22:38, 21 sty 2017

Do góry
Łuki, aż tak źle? Moje na razie przykryte pieżynką. Niemal ich nie widać. Choć dziś już na plusie było. Straty będę wiosną obserwować. Wzeszlym sezonie Graham Thomasa przycinalam dwa razy. Po pierwszym cięciu ponownie przymarzł. Ale odbił. Tylko był mniejszy i slabiej kwitł
Ogródek Iwony II 22:21, 21 sty 2017

Do góry
Ewa, pięknie opisałaś różę. Ale masz podobne doświadczenie, jak Madżenka. Posadziła obie blisko siebie, by mieć porównanie. Mme Knor lepiej się zaprezentowała. Niestety, nie wiedziałam tego rok temu... Dlatego wybór róż jest taki trudny...
Zobaczę, jak dalej będzie się prezentować M boll.

Ogródek Iwony II 21:14, 21 sty 2017

Do góry
asiak napisał(a)

Hihihihi....

Asia, teraz się śmiejesz ?
Gdybym miala miejsce, cale nasadzenie wg twojej inspiracji bym skopiowała.

Ogródek Iwony II 20:53, 21 sty 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Justyś, ja nic nie chciałam kupować. I co? Wystarczyło podpowiedzieć komuś nasadzenia, zatęsknić za nowymi nabytkami i wrzucić do koszyka
M jeszcze nie wie

Nie lubię jesiennych golasków, po jesieni nie przeżyła mi Giardina. Na szczęście koncepcja mi się zmieniła i wiosną dokupiłam sporo innych

Hihihihi....
Ogródek Iwony II 20:40, 21 sty 2017

Do góry
Dziś mój gospodarz wywozil obornik. Cale dwie przyczepy, świeżego, parującego dobra. Na pole jechał drogą, a my za nim do miasta. Na wiosnę zamówię sobie nową dostawę. Ze spodu pryzmy
Ogródek Iwony II 20:16, 21 sty 2017

Do góry
Ja lubię cotygodniowe zakupy robić w tym samym markecie. Idę, jak slepy do produktów, które potrzebujemy. I tak na jedzenie sporo idzie tygodniowo. Mam w domu pożeraczy.
12 litrów mleka tygodniowo. Chyba krowę niedługo kupię.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies