Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

jolanka 23:24, 21 sty 2017

Kiedy jesienią kupilam kolejne 10 róż to gdy paczka przyszła eM dowiedział się, że polowa to dla koleżanki;P Czy uwierzył? Nie wiem
Iwonko, pieknie zestawilas róże
Lomianianka 23:32, 21 sty 2017

Iwk4 napisał(a)
To ta rabata, mam nadzieję, że różyczki w tym roku pokażą, na co je stać

Iwonko one już pokazały swą urodę tylko bardzo skromnie, a tę rabatę skomponowałaś pięknie. Jak się rozszaleją to będzie busz i wtedy się zacznie kombinowanie, podpórki, kulkowanie, trejaże... i kolce
Czy ta najciemniejsza róża w środku rabaty to Munstead Wood? Czy Twoim zdaniem pasowałaby do Mainzner fastnacht?
Muszę się przyznać, że boję się koloru MW chociaż jest przepiękny i mój ulubiony.
MirellaB 23:46, 21 sty 2017

Iwonka zastanawiam się czy nie posadzić dwóch pnących róż. Wybrałam wstępnie Lagunę, ale jaką dobrać drugą? Najlepiej w kontrastowym kolorze.
Widziałam zdjęcia z jakimi zostawiłaś ale wszystkie są różowe. A inne kolory jakie by pasowały?
09:00, 22 sty 2017
Iwk4 napisał(a)
A ja nie wiem, czy powiem...
Moze pomysli, ze w drugim sezonie róże kolor zmieniły?

Może lepiej nie mów, mój przeczytał wczoraj że jeszcze dużo nie nie wie bo stał za mną i dziś czatował na mój wątek, zobaczył plan i zrypa, gdzie on będzie grał w piłkę z synkiem, faceci!!!
Iwk4 09:17, 22 sty 2017

Moni, oczywiście na podjeździe
A bramka na tle drzwi garażowych. I tak synek ma dobrze. Mój nigdy z dziećmi w piłkę nie grał ...
10:12, 22 sty 2017
Iwk4 napisał(a)
A ja nie wiem, czy powiem...
Moze pomysli, ze w drugim sezonie róże kolor zmieniły?

Najwyzej powiesz Iwonko ze wymienilas im ziemie na taka z innym odczynem i wskutek zmiany pH kolor zmienily

Moj Em na szczescie pewnych rzeczy w ogole nie zauwaza bo chyba nie udaje?

Choc jak rysowalam wstepne szkice przedgrodka tô stwierdzil ze chyba duzo kasy musze miec skoro bede to sadzic a já na tô zgodnie z prawda powiedzialam ze bede rozsadzac i rotowac rosliny ktore juz mamy.Czyli moj Em nawet nie wie co mamy to tymbardziej nowosci nie zauwazy

Roze piekne u Ciebie
tulucy 12:49, 22 sty 2017

Mój to ostatnio już tylko zgłaszał pretensje, że znowu po fakcie się dowiaduje (jak musi paczkę odebrać). Wcześniej narzekał, że po co i że za dużo... to zaczęłam mu mówić, że zamówiłam coś tam... Niekoniecznie od razu podaję ilości zamówione... I tak się nie doliczy
13:19, 22 sty 2017
Hehe wszyscy widzę tacy sami, mój kiedyś w ogóle się nie znał na roślinach i nie zwracał uwagi, ale jak wkroczyłam do jego rodziny i zaczęłam go szkolić, że tak się robi to zaraził się. Podoba mu się i chwali się kolegom, ale jak zakupy to już nie dobrze. Ile można oszukiwać, a niektórych rośłin nie da się ukryć jak robiłam to do tej pory.
asiak 13:22, 22 sty 2017

Mój mąż na szczęście, nie ma nic przeciwko zakupom ogrodowym
ren133 13:27, 22 sty 2017

asiak napisał(a)
Mój mąż na szczęście, nie ma nic przeciwko zakupom ogrodowym

Taki mąż to skarb)))