Jest zła do końca, jak chcesz się wspomóc, to połóż w taklim razie kilka warstw mokrych gazet i ściółkę, a nie plastik który nie daje glebie oddychać i korzeniom także, że wszystko kiśnie pod spodem.
Prezenty zgodne ze specjalnością Dzięki za dźwiganie ależ to ciężkie jest, chyba z 20 litrów.
Wielki zbiornik biohumusu z dżdżownic kalifornijskich na zasilenie mojego ogrodu od Gosi
Motyl od Dawida wykonany własnoręcznie
A ode mnie znak rozpoznawczy, czyli kulki na pamiątkę
Dziękuję za wizytę i tyle miłych słów, odwdzięczę się podczas rewizyty Wspominalismy oczywiście zloty Ogrodowiska i inne spotkania mniej oficjalne oraz opowiadaliśmy o swojej pracy i pasji bycia ogrodnikiem.
A ja dzisiaj miałam Gości, Tengel czyli Dawid w towarzystwie damsko-męskim, czyli Gosia z synem
Gosia jest u nas, ale nie ma swojego watku, ale wspiera
Oto oni
Wygibasy przy wazie, czyżby szukał czy jest sygnowana?
Przy małym ogródku koszt wychodzi gorzej, bo trzeba kupić tak samo sterownik i czujnik deszczu. Sterownik można mały, na jedną czy dwie sekcje. Ale czujnik tak samo kosztuje do małego jak i do dużego ogrodu.
Ale nawadnianie zapewni dobry stan trawnika, jeśli nie zapomnisz o koszeniu co tydzień. Jak się trawę "przetrzyma" to zbrzydnie.