Wiem, że się zbłaźnię pytaniem bo ostatnio wszyscy lub prawie wszyscy jak zauważyłam żyją seslerią a ja jestem w tym temacie zielona ale co to dokładnie jest za odmiana z tą szałwią? Jesienna?
Leżymy sobie w łóżku z eMem i on na moim laptopie zobaczył Twoją rabatę. Orzekł, ze nic go to nie obchodzi ale chce mieć coś takiego samego
Byłam na spotkaniu po raz pierwszy. Jestem zauroczona osobami, atmosferą, serdecznością Miałam wrażenie, że znamy się już od jakiegoś czasu a przecież poznałyśmy się, na żywo, dopiero dzisiaj. Takich spotkań, aż prosi się, powinno być więcej. To nie tylko okazja do wymiany uśmiechów, informacji, ale także do naładowania naszych akumulatorów. To ogromna radość poznać osoby z prawdziwą pasją Do zobaczenie więc następnym razem.
Danusia Gdybym miała u Ciebie tak naprawdę fotki robić to nie byłoby kiedy posiedzieć i pogadać - bo tyle jest "modeli" do fotografowania że zajęłoby to cały czas, który miałyśmy i który i tak okropnie wydłużyłam... ale cóż skoro u Was siedzi sie tak, że za nic nie ma się ochoty wychodzić...
Moim okiem tak na szybko - na bardzo szybko więc niedokładnie. Liliowo i kolorowo - na razie lilie jeszcze w pąkach ale kolorów moc