Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 00:16, 12 cze 2016

inag 00:17, 12 cze 2016

Lukasz2013 napisał(a)

Uśmiałem się z tym aparatem. Też pewnie moi sąsiedzi o mnie tak myślą

To pewnie dotyczy wszystkich ogrodomaniaków Dla pozostałych fotografowanie roślin jest całkowicie bezsensu
inag 00:20, 12 cze 2016

amelia_b napisał(a)
Warto po północy wpaść na Łowiecką Ilonko wcale nie to samo,tulipanów już nie ma, jest za to późno wiosenny piękny,zadbany ogród jeszcze dodam że rozplenice mutanty

Zapraszam Cię nie tylko po północy
Rozplenice rosną bardzo nierówno. W zeszłym roku tez tak było. Z drugiej strony gdzie jest mniej słońca są mniejsze. Dzięki
inag 00:28, 12 cze 2016

babka napisał(a)
To samo... taaaaa Cudne widoki, cudne! Każdy zakątek w Twoim ogrodzie lśni i czaruje. Pięknie masz wszystko skomponowane.
Głupkowate () za lawendą niesmowite wrażenie robią, z czym je tam masz ? I co to za szałwia jest ?
Acha, miałam pytać o huśtawkę, gdzie ją kupowałaś ?

Oluś, z tym każdy to się nie zapędzaj bo nie pokazałam wszystkiego
To nie lawenda a szałwia. Ja do lawendy nie mam ręki i zrezygnowałam z niej. Ona mi się nie udaje po prostu. U Ciebie jest piękna! Niestety gatunku szałwi nie znam bo nie była podpisana. Jak w ogrodniczym zapytałam o odmianę to dziwnie na mnie popatrzeli. Miła pani powiedziała, że to taka zwykła szałwia z fioletowymi kwiatkami i że one nie mają odmian - bez komentarza.
Najpierw rosną bukszpany, póżniej rząd szałwi właśnie, czosnki "głupkowate" a za nimi róże pomponelle i miskanty ML.
Huśtawka to taka zwykła. Wszędzie je widywałam. Nawet w Castor.
babka 00:48, 12 cze 2016

Szałwia, szałwia
U mnie w ogrodniczym też wszystko nazywa się bez odmian. Żurawka to po prostu żurawka, hortensja to hortensja itd Znam ten ból
Nie wiem czy widziałam gdzieś taka huśtawkę jak Twoja, szukam własnie takiej prostej konstrukcji. Muszę się rozejrzeć. A może to ten biały kolor tak ją odmienił, że inne nie robią wrażenia ?
Róże masz piękne, piękne ! Zarażacie mnie pomału
Edit: to są te nowo zakupione róże? Już tak obficie kwitną ?? To Artemis o ile pamiętam ?
Kuba 07:25, 12 cze 2016

Ilonko cieszę się na zdjęcia Twojego ogrodu nawet różaneczniki jeszcze kwitną
mój sąsiad handluje samochodami i często spotykamy się fotografując nasze dobra, ja ogród, on samochody i pewnie po cichu śmiejemy się jeden z drugiego

edit- Artemis ma kwiat piękny, jedyny i niepowtarzalny, ale mój na przykład pokrój ma dziwaczny
elzbieta_g 09:36, 12 cze 2016

inag napisał(a)

bezimienna ale jaka pięknamoja szałwia też nn ale dużo wyższa i pokłada mi się na wszystkie strony, taka piękna pokraka
lataj częsciej z aparatem , uwielbiam podziwiać twój ogrod
siakowa 09:55, 12 cze 2016

inag napisał(a)
a co.to za drzewo ?
nawigatorka 10:36, 12 cze 2016

Bosko.tylko za rzadko.
Jakie masz juz wielkie rozplenice.dzielilas je juz kiedyś? I to morze czosnkow...wow
Monka 11:43, 12 cze 2016

Przepiękny ogród , szałwia i trawy robią wrażenie, poproszę o więcej zdjęć