Ile gości tu miałam a ja się obijam

Dziewczyny i chłopaku, się cieszę ogromnie z Waszych pochlebnych opinii i tylu miłych słów

Aż mi się miękko zrobiło, strasznie to miłe
Mateuszu, też mi się podoba ten efekt 3D
Rene, żurawki zmieniją barwę zależnie od naświetlenia. Teraz są czerwone ale później robią się takie ceglaste i szkoda, że matowe. Ale generalnie tę mi się podobają.
Stipa nie jest gigantem ale też nie jest to mikrus więc daje nadzieję

Czochy w planie były już w momencie powstawania pomysłu o donicy, wiedziałam że będą fajnie wyglądać ale że aż tak to sama się nie spodziewałam

Dzięki za miłe słowa
Zana, czochy dziękują, stipa i żurawki rówinież

To coś za lawendą to rozchodnik ostry - sedum acre. Przytargałam go kiedyś z torów kolejowych i tak sobie rośnie to tu to tam w kamieniach.
Z tatarakiem to był dobry strzał, też mi się podobuje
Iwka, czochy już przekwitły ale dalej stoją. Nie mogę się na nie napatrzeć

Dzięki
Amelka, te jeżówki chyba rzeczywiście są bardzo wczesne z czego się bardzo cieszę bo tak mało kwitnących roślin u mnie.
Beatka, rozchodnik tu fajnie się zgrał z lawendą, natura sama utworzyła tę kompozycję

W zestawieniach kolorystycznych to Ty akurat jestś mistrzynią więc tym bardziej cieszę się z Twojej opinii
Kasia dzięki, też mi się te ujęcia podobają
Kuba, fałszuję przeokrutnie ale z uczuciem
Juzia, byłby to dla mnie strasznie miły komplement
Konieczki -
Yolka, staram się, czasem coś się udaje
Beciu, ta odmiana lawendy ma bardzo ładny, intensywny kolor. Chyba ją sobie rozmnożę. Ale zimą nie jest tak ładna jak Viva, chociaż gdyby ją w ładne kulki przycinać ? ...
Stipa jest tegoroczna, z mojego siewu

Ale gdzieś widziałam już kwitnącą, chyba u Zielonej Marty - szok !
Marta, jeżówek już się nie mogę doczekać kiedy zaczną kwitnąć tak na poważnie

PS. nie uwierzysz ale razem z Juzią mnie zaraziłyście

Bedę się radzić
Agatka, te cienie czosnków nasunęły mi myśl by zrezygnować z ekranu z klapek tak jak planowałam a zastąpić je czymś innym. Może żagiel ?
Lawenda mnie też rozbraja swym zapachem
Ilonka, dzięki

Bardzo lubię komplementy

Idę do Ciebie na fotki bo przecież obiecałaś