Na razie Tribiotyk i gotowane jajko czynią cuda.. jest lepiej
A ryb ile???? A weź je policz..... nie ma takiej opcji Pedałując dziś na rowerze 2 godziny.. stwierdziłam, że jednak mostek muszę zrobić na kałużą. .... wracam do punktu wyjścia .. mostek musi być
Może rano też mnie pobudzi.. to widoki z okna..rano.. i widok mojej sójki.. co gniazdo mości.. ale to już u Bogdzi opisałam jakie są nią jaja.. Tak biedna walczy, że dam jej zrobić to gniazdo ...
2.Zasugerowałabym zamiane kawałka z rózami na kawałek z azaliami i iglakami aby i zimą od strony wejścia rabata była ładna
3. Za wierzbami dodałabym rozplenice które dadzą piękny widok latem a zimą będą zdobić snopkami na wiosne dodałabym tu cebulki.
4. Hakuro do tyłu a na przód coś zimozielonego np. wspomniane kule bukszpanowe
Wszystko zależy od tego co chcesz uzyskać akurat ja uważam że zima też co nie co powinno być widać ale jeśli Tobie nie na tym bardzo nie zależy to sadź według swojego projektu będzie ładne
Agnieszka.. wyglądasz rewelacyjnie... jak przysłowiowe milion dolarów .. Tobie odmładzania nie potrzeba
Włosy ścięłam z innych powodów.. ... rowerek dopiero drugi raz w tym roku.. więc kondycja fatalna Chłopisko jednak na mnie jest skazany i pedałuje za mną wolniutko....cierpliwie Bo towarzystwo w naszym wieku na takie pomysly już się wyłamało Czasami nasza sąsiadka z nami pedałuje.. 15-letnia Ale inteligencja 15 latki przewyższa inteligencję 95% moich znajomych Dziś nie mogła..szkoda
Mój wierny towarzysz Nie cierpi zdjęć .. FB, i takich tam publicznych .. ale złapałam go Nad rzeczką gdzie na wagary chodził w młodości czy jabole
No, no co ja widzę - u Ciebie w ogrodzie zagościł nowy klonik palmowy 'Dissectum'? Gratuluję zakupu, odepnij mu tylko proszę ten zielony plasterek co go trzyma do bambusa ( ten co jest najwyżej zamocowany ) - bo ta odmiana klona należy do rodziny o gałązkach płożących się na boki oraz ku dołowi. I to jest cecha charakterystyczna a to właśnie wyróżnia wszystkie klony z rodziny 'Dissectum' od pozostałych odmian klonów palmowych
pozdrawiam
Jan
ps.
ja masz wolną chwilę to look'ij do mnie - zapraszam