Haniu ,szklarnia ,też mi się podoba ...tylko juz się niecierpliwie bo jeszcze tyle miejca do obsadzenia ,ale muszę poczekać aż skończa bo by mi podeptali.Trudno się mówi ,bedę kupować gotowe sadzonki
Teraz tak ...szklarnia poszła w miejsce ziołowego,a ja już myślę o następnej kwaterze za płotem.Na razie jednak ukladam plany w swojej głowie,a M muszę stopniowo z tym pomysłem oswajać...żeby się nie wkurzył
Właśnie tam gdzie widać przez płot malutki stawek
Ja kupiłam wczoraj wieczorem 15 kopanych z gruntu kul bukszpanowych. Dopiero dziś po 18:30 będę je sadzić. Są w workach, mocno podlane. Mam nadzieję, że się przyjmą. Cena była baaaardzo atrakcyjna, to nie mogłam wybrzydzać
Witam. Już od dłuższego czasu codziennie czytam posty na tym forum, przeczytałam także cały wątek na temat szkodników i chorób bukszpanów, gdyż z moimi roślinkami także się coś dzieje. Ponad 2 tygodnie temu kupiłam 9 kul z internetu, były one kopane z gruntu z gołymi korzeniami - wyglądały ładnie, jednak po kilku dniach zaczęły jakby schnąć. Nie potrafię określić co się z nimi dzieje, czy mogę liczyć na Waszą pomoc?