Oj kobieto, kobieto Czytam że jakaś niemoc Cię ogarnęła. Wierz mi, że nie jedna osoba chciała by mieć już tyle zrobione co u Ciebie Masz już tak pięknie w ogrodzie, że nie mogę się czasami napatrzeć.
Specjalnie dla Ciebie wstawiam fotkę (u mnie) terenu który przekopuje juz 2 tyg. ... może zrobi Ci się lepiej.
Buziaki zostawiam
Kuklik śliczny, ach załuję że nie kupiłam go, tzn kupiłam, ale coś tam jeszcze wzięłam, później okazało się że sprzedawca nawalił i zrezygnowałam z zakupów.
I to też wyjęłaś mi z ust... Mnie też niemoc czasami dopada, bo zamiast roboty ubywać, to przybywa. Rabaty, które -wydawało mi się są już skończone - wcale nie są. Ciągle mam nowe pomysły na udoskonalenie, ciągle przesadzam, a że rabat coraz więcej, to plewienia coraz więcej..... i dalej nie piszę, bo wiesz... Żeby jeszcze efekty były zadowalające, a tu ciągle niedosyt...
Piękne kukliki kupiłaś. Nie doczytałam jakie jest ich miejsce docelowe, ale powiem, że kukliki świetnie nadają się na obwódki, bo ich liście są ładne cały sezon.
Właśnie miałam ci napisać, że hakone dowieźli w ilościach hurtowych i mogę ci dokupić a jak potrzebujesz na szybko przez ich sklep www możesz zamówić a ciebie już tam pognało )) Ja wczoraj wyszłam od nich z 2 powojnikami Utopią i Dark Eyes.
Ładna rabatka wyszła. Kukliki cudne ale daj je do przodu bo rozchodnik je zagłuszy. Nie wiem jak u ciebie ale ja 4 lata temu miałam 2 rozchodniki, teraz mam już 8 sztuk, co 2 lata rozsadzam bo takie ogromne się robią, że resztę zagłuszają.