Dzięki za miłe słowa , wyglądają rzeczywiście fajnie, ale są już dość duże a zaledwie w kilku są małe zawiązki kwiatu-owocu. Sporo ich i boje się, że będzie z nich jedynie sporo liści, a w takim razie szkoda miejsca, wolałabym to miejsce inaczej wykorzystać.
mam też inne "badylki" ale ciągły niedosyt - posiałabym jeszcze coś bo marchewki wczesne, pietruszki też, a chciałoby się jeszcze te późne...
Hallo, dzień dobry ogrodnicy! Jak miło, kiedy człowiek wrzuca jakąś prośbę o poradę i spotyka się ona z ..................kompletnym milczeniem
Kochani ogrodnicy, ponawiam prośbę o pomoc - jak "wrzucić" tu zdjęcia w normalnej wielkości??? Bardzo proszę o pomoc
Ooooooooooooooooo, już nie trzeba, udało się!Zatem dziękuję wszystkim .
Iwonko, Gosiu, pięknie Wam dziękuję.
W tym roku naprawdę pokochałam mój ogródek, choć nie sądziłam, że można bardziej
No i w końcu zaczyna wyglądać tak jak mi się zawsze podobało, czyli kolorowo- bylinowo...
Dla Was kilka najświeższych zdjęć...
wczorajsze popołudniowe
Uwielbiam piwonie kojarza mi sie z ogrodem mojej Mamy i dziecinstwem, Mama obiecala mi ze kilka mi wykopie abym miala te namiastke swego dziecinstwa w swoim ogrodzie
myslalam ze to jest klosownica. Fajnie ze zawilce zyja.moje nie
Co do orlikow to ja bardzo chetnie tylko ze Ty nie wysylasz prawda?
A jestes w stanie mi powiedziec ile metrow osiaga twoj Summer Snow? Tniesz go nisko?i czy smieciuch z nego?
Haniu po raz kolejny zgadłaś chyba wstawiam zdjęcie tej roślinki .To czeremcha amerykańska ---rosnie jako duże drzewo i dlatego pójdzie mieszkać na stałe do córki bo ma dużą działkę ;d