Te pecherznice maja swietny kolor, co roku podziwiam .Karol jak tam trawki w tym roku ? u mnie narazie srednio, jakies 6 chyba na straty jeszcze nie odbiły..
dech mi zaparło Mistrzunio jesteś! coś pięknego zapisałam w inspiracjach warto było czekać na takie foty całe szczęście, że nie mam takich irysów i tylko jednego orlika tego różowego bo zaraz poszłabym przekopać nową rabatkę ))
Brawo Sebek
Tu na pewno znajdę odpowiedź. Przy siatce mam posadzone cisy. Rosną bardzo pięknie niestety jeden z nich w połowie zaczął schnąć. Nie mam pojęcia dlaczego. Co to może być? Jak ratować? Czy trzeba obciąć suchą część?
Moja córka jest w Anglii i ostatnio przesłała mi zdjęcie pięknie kwitnącego drzewa. Mam również zdjęcie listków z jakimiś owockami, a może to nasionka? Może ktoś z Was zna to drzewko
Byliny potrafią ogród zbudować w ciągu sezonu Od nich zaczynałam , żeby coś od razu cieszyło i nie zawiodły
Łączka śliczna , w mojej też coś się już zaczyna dziać , a efekt lepszy powinien być za rok bo dużo dwuletnich poszło w ziemię.....zobaczymy