Witam serdecznie przy kawce w przerwie malowania płotka
Dziękuję Basiu. Z tym wyborem studiów to nie do końca wiadomo. Jest światełko w tunelu a i tak wszystko zależy od wyniku matury. Ale są alternatywy, bo moje dziewczyny tak jak Twoje najmłodsze dziecko są ciekawe świata i wiele rzeczy je pochłania i inspiruje. Także nic mnie nie zdziwi ale to ich życie i ich wybory
Fajne macie to gimnazjum. Tyle możliwości dla dzieciaków które lubią sport.
Wydaje mi się, że łączenie pracy z pasją to idealna droga na życie.
Dzięki Ewa a wiesz, że ta kaskada jest tak naprawdę taką niebieską zjeżdżalnią dla dzieci oklejoną kamykami. Widać prześwity tam gdzie pies wskakuje
Kasiu, Aniu, Aniu dziękuję, że zaglądacie i wyrażacie swoje zdanie.
Skalniak, oczko i kaskada obchodzą właśnie pierwszą rocznicę powstania. Rośliny jeszcze małe nie zakrywają kamieni w takiej formie jak bym sobie tego życzyła ale może za rok już będzie to ciekawiej wyglądało.
Pozdrawiam Wszystkich zaglądających i dla porównania wklejam mój płotek.
Ciekawski sąsiad uważa, że lepiej było bez malowania ale ja wolę białokremowy kolor i nawet teraz jak jest tylko jedna warstwa farby to już mi się podoba
Urósł mi jeden albinos. Malutki ale piękny trudno mu zrobić zdjęcie, bo schowany wśród fioletów. Macham
szczawik widzę? patrzyłam dzisiaj na niego i myslałam jak on się zachowuje, jak rośnie
Powiedz jak rozsady cyni? kiedy będziesz je dawała do ogrodu? nadaja ładna pogodę bez ogrodników. Cześć swojej wysiałam w domu, a reszte zostawiłam i teraz zastanawiam się czy nie wysiać ich już do gruntu. Jak myślisz?
oj cudne musi pachnąć moja babcia miała ogromne łany tych narcyzów, pamiętam ten obłędny zapach... nie mam do nich szczęścia dwa razy je sadziłam u siebie bez najmniejszego powodzenia niestety.