LyraBea
13:42, 23 maj 2016

Ale zatrybiłam w końcu

Wielkie to ja będę miała bicepsy i mięśnie ud, jak tak się jeszcze kilka razy w to ustrojstwo zaprzęgnę

Dziękuję Marga za namiary. Przepadłam! Jak zajrzałam do Anety, to już tak szybko stamtąd nie wyszłam. Musiałam pochłonąć cały wątek, żeby nie stracić nic z jej ogrodu.
Właśnie taka rabata trawiasta mi się marzy! Ja już ją widziałam,wygooglowałam dawno temu i mam w inspiracjach. Niedościgniony ideał...Tylko z jakiego sprawdzonego źródła kupić kłącza żeby mnie nie zrobili w trąbę jak wiosną. & mistantów i żaden nie wyszedł. Kupę kasy i teraz się dochodzę ze sklepem o ponowne wysłanie tym razem żywych traw albo zwrot pieniędzy.
A hosty dopiero będę powiększać koloekcję. Te to są takie najbardziej pospolite...Dziękuję za docenienie

Justyna, a Ciebie chyba goszczę u sieibe po raz pierwszy? Witaj. Tunele kupilam w sklepie L za jakieś 30zł sztuka (komplet rurek z folią perforowana i hakami). Fajne na nowalijki. Rzodkiewkę swoją mam od prawie 2 tygodni, salata też już prawie prawie, w drugim fasolka się pięknie chowa. Godne polecenia.

o tak. I to jeszcze jak się sprawdza. Efekty to będą za jakąś dłuższą chwilę a nawet dwie