Jeszcze kilka:
Przepiękna
ŁAŁ! Ale pięknie! Dziękuję! Czy miałaś podpórki do wiśni? Proste i grube pieńki mają.
Dieter Muller - róża zagadka Jesienny zakup - przepiekna ale kwiaty opadaja po przekwitnięciu w jednej sekundzie Jestem bardzo ciekawa jak bedzie sobie u mnie radziła. Kolor, zapach, wygląd...cudowne wszystko
U Ciebie tyle cudowności, że nie wiem na co najpierw patrzeć
Kobieta zmienną jest. W rudych kręconych było ci bardzo ładnie ale w tych prostych blond też super.
Ojej! Mamy miesiąc odświeżania awatarów Bardzo ładnie, jasno i nie tak chmurnie, jak uprzednio. Cześć Blondyna!
O kurczaczek. Awatar mnie rozwalił. Super jest. Z szatynki na blond
Kobieta zmienna jest ale ze az tak Ty masz te szyje widze opanowana do perfekcji.
Na avatarku nie poznalam cie wtedy zjawiskowo wygladalas i tera tez ale jak dwie rozne osoby . Ogrod piekny i wlascicielka co tu mowic jak odejmuje mowe
Hmmm... nie poznałam cię na tym zdjęciu. Na komunijnym totalnie inna kobieta niż teraz na avatarku już nie mówiąc wcześniej w wersji rudej i z tego co pamiętam chyba też była wersja w czerni??? Mogłabyś za szpiega lub aktorsko się realizować. Normalnie kameleon ))