Anioł nie kobieta
Jak widziałas nie mam gdzie juz sadzic tych chcejstw i dlatego wstęp jest bezpłatny
A jeszcze zapytam, Ana, Twoje śliwy pissardi są szczepione na jakiej wysokości?
o tak teraz wygląda
znaczy się ta z CHsf ubiegłorocznego? U nikogo nie ruszyła w tym roku po zimie, nawet we Wrocku, daruj ją sobie...
w moim? nuda Pani, nuda...
Sylwia i TY mi piszesz różnorodności w ogrodzie? Mistrzynio!
Dziękuję bardzo Magnolio Biała jest fajna, ale mi jednak bardziej podoba się ciemnopurpurowa
Ana Dziękuję za przemiłe spotkanie u Bogdzi Chyba przejrzę sobie jeszcze raz Twój wątek - nie mogę uwierzyć, że tak pięknie zagospodarowałaś działkę 900m2 (myślałam, że jest większa od mojej) Pospaceruję sobie u Ciebie w poszukiwaniu inspiracji PS A w jakich odstępach sadzisz begonie?
Miło było Cię poznać , do zobaczenia u lipcu
Ana, super było cię znowu spotkać!!! Ogród Bogdzi jak zwykle zachwycająco - powalający!!! Następny raz musisz zarezerwować sobie cały weekend i zrobić "odjazdówkę" po pozostałych ogrodach - ekipa łódzka zaprasza!!! Buziaki i do zobaczenia (mam nadzieję) wkrótce.
Szczęsciara juz widziala kwitnace rh i azalie a ma jeszcze las tulipanów
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/53/531607/original.JPG Ana a te hortki na zdjęciu to Anabell? Masz je przepiękne!!!
Tulipanowo , teraz rozchodnikowo. Dużo się dzieje w Twoim ogrodzie . Ty ciągle energetyczna , zazdroszczę ale pozytywnie