Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 12:18, 25 maj 2015

ana_art napisał(a)
znaczy się ta z CHsf ubiegłorocznego? U nikogo nie ruszyła w tym roku po zimie, nawet we Wrocku, daruj ją sobie...

A co poleciłabyś do cienia ... na tą wąską rabatę 60cm, przed którą jest już obwódka bukszpanowa?
ren133 12:20, 25 maj 2015

szemusia napisał(a)
Zdjęcia pooglądałam, o spotkaniach poczytałam
Pozdrawiam

Dzięki za odwiedzinki
Chciałabym poprosić Bożenkę o jedno takie zdjęcie grupowe jako pamiątkę z tego przesympatycznego spotkania
szemusia 12:36, 25 maj 2015

I koniecznie z opisem
Bo a nuż spotkam Was w jakimś ogrodniczym w Sieradzu. I skąd będę wiedziała, ze to ktoś, kogo znam?
Bogdzia 13:50, 25 maj 2015

ren133 napisał(a)

Dzięki za odwiedzinki
Chciałabym poprosić Bożenkę o jedno takie zdjęcie grupowe jako pamiątkę z tego przesympatycznego spotkania

Proszę bardzo

Od lewej stoją: Kasia- Kasya, Mariolka -koleżanka Małgosi-nie ma wątku,Anitka,Renia,Krysia-Krys, Jola-Yolka i mama Małgosi.Poniżej od lewej:Ty, Aneta-Ana Art,głowe pokazała Karola, potem Gierczusia , a nad nia Małgosia-Margarete,Ania An-tre,Łukasz i ja, a leży z wielkim poświęceniem Nikita- Magda.Pozdrówka.
ren133 15:31, 25 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Proszę bardzo

Od lewej stoją: Kasia- Kasya, Mariolka -koleżanka Małgosi-nie ma wątku,Anitka,Renia,Krysia-Krys, Jola-Yolka i mama Małgosi.Poniżej od lewej:Ty, Aneta-Ana Art,głowe pokazała Karola, potem Gierczusia , a nad nia Małgosia-Margarete,Ania An-tre,Łukasz i ja, a leży z wielkim poświęceniem Nikita- Magda.Pozdrówka.

Dzięęęękuję Bożenko
ren133 15:32, 25 maj 2015

szemusia napisał(a)
I koniecznie z opisem
Bo a nuż spotkam Was w jakimś ogrodniczym w Sieradzu. I skąd będę wiedziała, ze to ktoś, kogo znam?

Mówisz...masz
Margarete 16:06, 25 maj 2015

Fajnie było spedzic razem ten dzien w Bogdziowym, cudnym ogrodzie co ? Dzieki za miłe wspólne chwile, jak zwykle niedosyt mam w pogaduchach, ale cóz tylu ludzi, tyle tematów, takie widoki...a czas nie jest z gumy. Tak czy siak, było miło
Do nastepnej okazji Reniu
popcorn 16:29, 25 maj 2015

ren133 napisał(a)

Dzięki Karola
A jak długo kwitnie bodziszek? U Ciebie wygląda fajnie
Werbenka mile widziana
Do Łopatek na razie się nie wybieram ... ale cena jest wynegocjowana ... gdybyś czasem jednak się wybrała to mówisz po prostu, że dla koleżanki po drodze dobierasz bo znowu jej zabrakło
Gdybym jednak była w pobliżu i Pani na miejscu (bo różnie to bywa) to Ci kupię (dryndnę oczywiście wcześniej)

Dzieki, dzieki!! Bo sie tam zbieram jak sojka Bodziszek kwitnie juz 2 tyg i jeszcze bedzie dlugo, jako zadarniacz bezobslugowy jest ok, jak nic nie chce rosnac, jest sucho i slonecznie, jego nie trzeba podlewac
Dobry tekst z tym kolezance zabraklo Jakbys jechala, dzwon prosze, ja sie zbieram jak sojka moze ktorejs soboty...
Krys 17:24, 25 maj 2015

Reniu wsponienie wspaniałego spotkania

gierczusia 21:19, 25 maj 2015

A ja dopiero teraz Cię znalazłam ale lepiej póżno niż wcale bardzo się cieszę ,że mogłyśmy się poznać i mam nadzieję ,źe okazji do spotkań będzie jeszce mnóstwo
Buziole gorące zasyłam