Od lewej stoją: Kasia- Kasya, Mariolka -koleżanka Małgosi-nie ma wątku,Anitka,Renia,Krysia-Krys, Jola-Yolka i mama Małgosi.Poniżej od lewej:Ty, Aneta-Ana Art,głowe pokazała Karola, potem Gierczusia , a nad nia Małgosia-Margarete,Ania An-tre,Łukasz i ja, a leży z wielkim poświęceniem Nikita- Magda.Pozdrówka.
Fajnie było spedzic razem ten dzien w Bogdziowym, cudnym ogrodzie co ? Dzieki za miłe wspólne chwile, jak zwykle niedosyt mam w pogaduchach, ale cóz tylu ludzi, tyle tematów, takie widoki...a czas nie jest z gumy. Tak czy siak, było miło
Do nastepnej okazji Reniu
Dzieki, dzieki!! Bo sie tam zbieram jak sojka Bodziszek kwitnie juz 2 tyg i jeszcze bedzie dlugo, jako zadarniacz bezobslugowy jest ok, jak nic nie chce rosnac, jest sucho i slonecznie, jego nie trzeba podlewac
Dobry tekst z tym kolezance zabraklo Jakbys jechala, dzwon prosze, ja sie zbieram jak sojka moze ktorejs soboty...
A ja dopiero teraz Cię znalazłam ale lepiej póżno niż wcale bardzo się cieszę ,że mogłyśmy się poznać i mam nadzieję ,źe okazji do spotkań będzie jeszce mnóstwo
Buziole gorące zasyłam