po drugiej stronie jest lawenda w tej ala donicy wokół domu będą jeszcze dosadzone po boku od strony drzwi 2 trzmieliny na pniu (w miejsce tych patyków co tam widać) takie jak na tej środkowej długiej rabacie a z przodu rabata z bonsai
Może i królowa, ale taka z malutkiego królestwa, gdzie podani często strajkują..
Mój Johan Lang już ma czarną plamistość!!! To była jego ostatnia szansa na poprawę.. teraz mam dylemat czy zaryzykować i posadzić nową w kartonie (angielskim sposobem) czy posadzić coś innego?? To jedyne miejsce na białą różę jaką ma Viva.. nazwa z głowy wyleciała. A może wcisnąć piwonie??? A może przesadzić tu obielę..
Ogrodnik ma ciągłe dylematy Wszystko z powodu poddanych naszego królestwa
Olik, masz mega zdolnego i pracowitego eMa.
Przekaż nasze słowa uznania bo jest perfekcyjnie!!
Fajnie, że w takiej naszej małej Polsce powstają światowe ogrody.
Jesteście wzorem do naśladowania dla innych i cieszę się bardzo, że Cię poznałam
Buziaki i cały czas trzymam kciuki za inne sprawy.
Ogromnie rozbawiły mnie lamy, kozy, strusie i kucyki w ogrodzie Nie potrafię wręcz na pracy się skupić
Kami ja to się nie dziwię Twojemu brzydalowi - słodkiej gębuli, że tak poluje na tego listonosza
Coś mi sie zdaje że to Twój eMus powinien posiadać te zwykłe widły (te na kochanki/kochanków) a nie Ty, hę?
mam problem z tym miejscem słońce od rana do wieczora ,dziś żałuje że tego nie wybrukowałam ale cóż mądrość po fakcie długość2,5m szerokość 1,15m może Wy macie jakiś pomysł myślałam o jakieś choince albo o jakimś krzewie na razie to ulubione miejsce mojej psiny
A moje orliki z siewu wszystkie różowe, a liczyłam na inne kolory....
Moja gnojówka mniszkowa jakoś strasznie nie śmierdzi, bo też nastawiałam, ale lekki zapaszek się unosi. Też spróbuję przechować w butelkach plastikowych, 5 litrowych Chyba z gnojówką nie można nic źle zrobić, bo niby co? Może to kwestia temperatury. Im cieplej, tym bardziej intensywny zapach.