Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Pluszakowa 13:07, 29 maj 2016

Z korą to rzeczywiście loteria. Ostatnio u tego samego dostawcy raz super a za drugim razem mokra i z kawałkami ziemi.

Mój pies też lubi agrest.
paulina_ns 13:27, 29 maj 2016

Luteczka napisał(a)
Cześć Paula, podglądam
Ślicznie u Ciebie, warzywnik super
Też kocham orliki, i też będę je miała
Pozdrawiam

Hej Luteczka coś rzadko tutaj bywasz ja orliki wypatrzylam dopiero w tym roku i już się w nich zakochałam buziaczki przesyłam
paulina_ns 13:39, 29 maj 2016

AnnaCh napisał(a)
Paulinka u mnie też upały, na dodatek susza straszna, nie padało już od dawna
Muszę się też w korę zaopatrzyć, bo chwastami zarastam

Anusia mnie już te upały wykańczaja, dzisiaj znioslam ze strychu krótkie spodenki i nawet udało mi się wcisnąć w jedną parę

A co do kory inaczej się nie da, ja nie wiem jak ktoś ma wielki ogród i wszystko ogarnia, ja z małym nie daje już radę...
Filemon24 13:40, 29 maj 2016

paulina_ns napisał(a)

Szkoda tylko,że te orliki tak krótko kwitną, ale i tak warto Mirellka akurat w to nie wątpię,że w przyszłym roku będe u Ciebie oglądała niezliczoną ilość tulipanów i czosnków .

A co do szalwi, nie mam pojęcia co to za odmiana, kupiłam ja w opłakanym stanie na rynku w tamtym roku. Była przesuszona i już po przekwitnieciu, mam nadzieję,że w tym roku mnie nie zawiedzie

Zawsze jak widuje szałwie w ogrodniczych to zawsze brak nazwy odmiany, więc nigdy nie wiadomo na jaką się trafi, orliki aż tak krótką nie kwitną moje już z miesiąc kwitną i jeszcze mają pąki
paulina_ns 14:03, 29 maj 2016

Filemon24 napisał(a)

Zawsze jak widuje szałwie w ogrodniczych to zawsze brak nazwy odmiany, więc nigdy nie wiadomo na jaką się trafi, orliki aż tak krótką nie kwitną moje już z miesiąc kwitną i jeszcze mają pąki

A jest biała? Bo coś mi się wydaje,że moja taka może być...a co orlikow Kamilka dała mi już przekwitniete, więc myślałam,że już ich kwitnienie minęło a im się kwiaty przekwitniete obrywa?
dominika_ 14:56, 29 maj 2016

Pisanie postów wieczorem mija się z celem, wczoraj u Ciebie nadrukowałam coś, a tu psikus nie ma
paulina_ns 19:30, 29 maj 2016

dominika_ napisał(a)
Pisanie postów wieczorem mija się z celem, wczoraj u Ciebie nadrukowałam coś, a tu psikus nie ma

Domi wieczorami zazwyczaj przeciążenie jest i ciężko korzystać z forum, sama nie raz coś pisałam, a później okazało się,że i tak się nie wysłało.
Zana 06:20, 30 maj 2016

paulina_ns napisał(a)
Orliki od Kamilki ( już je kocham )

Absolutnie piękne orliki!
Kawa 08:40, 30 maj 2016

paulina_ns napisał(a)

Szkoda tylko,że te orliki tak krótko kwitną, ale i tak warto

Paulinko nie kwitną krótko
u mnie jeszcze jeszcze ale u ciebie małe sadzonki były poczekaj do przyszłego roku zobaczysz jak długo będą cieszyć oczy
przecież one kwitną już ponad miesiąc

dorzuce ci wtedy tego niebieskiego on jest piękny po prostu i jeszcze w pierdut kwiatków ma
Filemon24 09:30, 30 maj 2016

jest biała szałwia chociaż ja takiej nie mam nigdzie nie spotkałam w ogrodniczym chociaż chyba już bym nie kupiła bo za dużo mam białych kwiatkków hehe