Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

To tu... 10:38, 31 mar 2015

Do góry
Projekt jest już pomalowany, chyba dziś odbieram z xero... Będzie na co popatrzeć znaczy na obrazki
Ogródek Ewy 09:35, 31 mar 2015

Do góry
Nallar napisał(a)

Ty u mnie a ja u Ciebie, właśnie podziwiałam Twój projekt, skopiowałam sobie linki do przepisów.
Spotkanie było udane, nie mogło być inaczej,

Jaka słodka kruszynka
Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 09:26, 31 mar 2015

Do góry
jalos napisał(a)
Macham! Dziś tez zimno, ale nie pada.
Czy pan poprwawia aktualnie projekt?
Przez chwilę nie zaglądałam i zagubiona jestem.
Że łuki to czytałam jeszcze. Pewnie jakieś 50 tron muszę się cofnąć....

Aguś to ja Ci streszczę co u mnie
Zostają łuki i raczej zostają hi hi.
Pasują nam bardziej do reszty kostki z boku i frontu domu, no i do balkoników
Nie będziemy już kombinować.W domu w stylu shabby chic.Tak będzie dobrze
Pana już nie prosiłam o kolejny projekt.Roślinki bedą bardziej porozrzucane.Ja to Zosia samosia jak wiesz i szkoda mi czasu aby czekać na Pana pomysły skoro wiem co, gdzie, jakA w realizacji na żywo i tak zawsze coś się zmienia.

U mnie już pada.Przynajmniej nie musze podlewać przesadzonej kosodrzewinki
Idę robić kawkę
Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 09:09, 31 mar 2015

Do góry
Macham! Dziś tez zimno, ale nie pada.
Czy pan poprwawia aktualnie projekt?
Przez chwilę nie zaglądałam i zagubiona jestem.
Że łuki to czytałam jeszcze. Pewnie jakieś 50 tron muszę się cofnąć....
Ogród cioci czyli ciociogród :) 22:18, 29 mar 2015

Do góry
kitek81 napisał(a)
poczekaj, zaraz coś napiszę, tylko szczękę pozbieram z podłogi!
dosyć, ze rewolucje ogrodowe zaliczone masz na 6, to dekoracje świąteczne wewnętrzne i zewnętrzne to już taka wisienka na torcie, kropka nad "i"! rewelacyjnie to wszystko wygląda! mi do takich widoków jeszcze dalekooooooo!
pozdrawiam :*

Kasiu ja wierzę że i twoje rewolucje będą pozwalające Projekt przecież widziałam
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 19:40, 29 mar 2015

Do góry
Lawenda zakupiona
Z sadzeniem trzeba będzie się wstrzymać bo prognozy mało optymistyczne a ja na dodatek się rozchorowałam. Ale i tak się cieszę, że i u mnie cokolwiek drgnie
Z pomysłami na gazon zatoczyłam ładne kółko i wróciłam do punktu wyjścia czyli do propozycji Alinki
Na docelowy projekt muszę poczekać i zdobyć lub wyhodować duży egzemplarz oliwnika. Pomysł jest, przesadzić wszystko zawsze można

Póki co zastanawiam się nad wyborem trawek które chciałabym przemieszać między różami i lawendą. Idealna byłaby stipa ale jej jednoroczność trochę mnie wstrzymuje przed zakupem.
Myślę o:
carex amazon mist
carex montana
carex foresteg cufls

Proporcje nie do końca udane, w najszerszym miejscu gazonu będa trzy rzędy lawendy

1- róże The Fairy
2- Lawenda
3- Trawki ... ??

Uwagi i sugestie mile widziane
Na Łowieckiej 13:00, 29 mar 2015

Do góry
Sabina76 napisał(a)
O właśnie Projekt: Wymiana M.

Ps. Violu, a o jakiej walucie myślałaś?

No właśnie? Bo nie wiem jak to będzie się kalkulowało
Na Łowieckiej 12:52, 29 mar 2015

Do góry
O właśnie Projekt: Wymiana M.

Ps. Violu, a o jakiej walucie myślałaś?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:10, 28 mar 2015

Do góry
Gosia, wiesz ten projekt to taki mój amatorski więc szału nie będzie...ale mam nadzieję, że wprowadzę trochę ładu i harmonii Zdradziłam cenę buksów to i zdradzę część traw Red Baron, Silver Sceptre, ML itd.

Pani nie wiem jaki ma skarb w ogrodzie i ile kasy mogłaby zarobić na tych kulkach...oczywiście nie mamy zamiaru nawet Jej tego sugerować
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:58, 28 mar 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Miskanty i carexy Nie piszę nic więcej bo nie wiadomo czy wszystkie dostanę i będzie klapa... Gosia a wiesz jak ja już nie mogę się doczekać

oj wiem wiem ja na miejscu nie mogłam usiedziec jak miałam projekt a nei mogłam sadzić.

miskany jakie? carexy jakie?
ps. no nie moge nie zapytać-wybacz
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 00:30, 28 mar 2015

Do góry
Małgosiu Twój ogród, projekt, pomysły rozwalają mnie dosłownie ! Cały czas szukam szczeny
Moja droga powiedz mi jak zakładałaś trawnik to zdejmowałaś czy wypaliłaś starą darń a jeśli potraktowałaś herbicydem to przekopywałaś czy też przysypałaś nową glebą i na to ziemia i trawa ??
Nie wyrobisz się z odpowiedziami, widzę że pytających jest tu cała masa
Ogródek Ewy 22:25, 27 mar 2015

Do góry
Nallar napisał(a)

Ty u mnie a ja u Ciebie, właśnie podziwiałam Twój projekt, skopiowałam sobie linki do przepisów.

Kocham takie widoki Pupcia do góry i śpimy
Ogródek Ewy 21:46, 27 mar 2015

Do góry
inag napisał(a)
Zapomniałam na śmierć, że miałaś jechać na tak ważne spotkanie... Ja już czasami nie ogarniam...

Ogród na glinie 14:18, 27 mar 2015

Do góry
No pięknie!
Aleś Ty pelargoniara!
Tylko kłopot jest z tymi sadzonkami przez zimę jednak. Bo i światła i podlewania potrzebują.

A mój projekt się odnalazł. Święty Antoni jest niezawodny!
Ogród na glinie 10:03, 27 mar 2015

Do góry
Zgubiłam gdzieś mój projekt. Miałam go ostatnio na studni i przepadł. A muszę na nowo, ostatecznie wytyczyć rabaty Bo jak już ekobordy pod żwirek zamocuję, to będzie za późno na zmiany.
Czasem słońce czasem deszcz 06:06, 27 mar 2015

Do góry
Ogród piękny , piękny projekt i super wykonanie , czekam z niecierpliwością na zdjęcia wiosenne
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:52, 26 mar 2015

Do góry
Projekt oczywiście przejdzie małe poprawki, ale ogólnie zastosowałem się do niego w stu procentach

Dzisiaj zrobiłem małe zakupy - w samochodzie czeka azofoska i kompost w worku Niby takie drobnostki, a banan mi z twarzy nie schodzi Czekam jeszcze na przesyłkę z polnixu, jeszcze się nie odezwali...

Zostawiam pozdrowienia dla zaglądających i pękające forsycje rosnące pod moim sklepikiem osiedlowym

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:59, 26 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Aktualną demolkę planowałem od dawna, tylko nie wiedziałem jak się za to wziąć... NA szczęście zimą zrobiłem sobie projekt zmian i dzisiaj tylko się do niego zastosowałem

Fajna sprawa pracować z projektem. Doświadczylam tego po raz pierwszy.
Podoba mi się ta rewolucja
Moja codzienność - ogród Oli 19:05, 25 mar 2015

Do góry
Luki napisał(a)
No, a ja myślałem, że jestem cały czas na bieżąco z czytaniem, a też mnie projekt ominął. Tuje świetne, takie od razu dają efekt
Zapewne kolejne prace to przerabiania oczka... ta niecierpliwość i ciekawość

Na razie przeróbka prądów, potem ścianka i dopiero oczko co by potem jej nie tynkować w gumiakach rybackich
Moja codzienność - ogród Oli 10:37, 25 mar 2015

Do góry
Luki napisał(a)
No, a ja myślałem, że jestem cały czas na bieżąco z czytaniem, a też mnie projekt ominął. Tuje świetne, takie od razu dają efekt
Zapewne kolejne prace to przerabiania oczka... ta niecierpliwość i ciekawość

Tutaj żeby być na bieżąco trzeba się logować co godzinę, a i to może być za rzadko Pozdrawiam!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies