Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Anusia 22:03, 29 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Anusiu nic nie szkodzi Dziewczynki chłopa nazywają dziadziusiem bo wąs ma jak mój kochany teść który go przytachał Dziadka dziewczynki kochały bardzo i tak został dziadziusiem

Lubię jak z przedmiotami wiążą się historie .
Twój dom ma duszę czyli elementy drewniane. W mojej Skandynawi jest podobnie a to z ściany a to z sufitu wyłania się drewno
malgorzata_s... 22:04, 29 mar 2015

BASIA8 napisał(a)
Gosieńko twoje dekoracje wymiatają - są rewelacyjne U Nas faktycznie po wywaleniu budynków gospodarczych działka i dom nabrały innego wyglądu a trzeba przyznać że to nie koniec wyburzeń budynków Pozdrawiam niedzielnie .

Dzięki za uznanie To co czstkę robocie Będzie miejsce na rabatki?
malgorzata_s... 22:05, 29 mar 2015

AgnieszkaW napisał(a)
Jestem pod wrażeniem Twoich dekoracji świątecznych

Dzięki Aguś
malgorzata_s... 22:05, 29 mar 2015

Donia72 napisał(a)
Gosieńko, przyszłam się przywitać z Tobą

Witaj Doniu
malgorzata_s... 22:08, 29 mar 2015

Anusia napisał(a)

Lubię jak z przedmiotami wiążą się historie .
Twój dom ma duszę czyli elementy drewniane. W mojej Skandynawi jest podobnie a to z ściany a to z sufitu wyłania się drewno

Aniu mój dom przedwojenny. Niemka go anektowała podczas wojny. Kufer po niej mam Każdy kawałek domu ma swoją historię i przywołuje wiele wspomnień po tych których już nie ma a jednak tu są
kitek81 22:15, 29 mar 2015

poczekaj, zaraz coś napiszę, tylko szczękę pozbieram z podłogi!
dosyć, ze rewolucje ogrodowe zaliczone masz na 6, to dekoracje świąteczne wewnętrzne i zewnętrzne to już taka wisienka na torcie, kropka nad "i"! rewelacyjnie to wszystko wygląda! mi do takich widoków jeszcze dalekooooooo!
pozdrawiam :*
malgorzata_s... 22:18, 29 mar 2015

kitek81 napisał(a)
poczekaj, zaraz coś napiszę, tylko szczękę pozbieram z podłogi!
dosyć, ze rewolucje ogrodowe zaliczone masz na 6, to dekoracje świąteczne wewnętrzne i zewnętrzne to już taka wisienka na torcie, kropka nad "i"! rewelacyjnie to wszystko wygląda! mi do takich widoków jeszcze dalekooooooo!
pozdrawiam :*

Kasiu ja wierzę że i twoje rewolucje będą pozwalające Projekt przecież widziałam
Nallar 23:09, 29 mar 2015

U Ciebie już świątecznie, a ja jeszcze w lesie....
Zajączki, kurki.... słodkie.
Dziś zabrałam się za zdobienie jajek ale wena uciekła i nie chciała wrócić więc nic z tego nie wyszło.
Pojechałam więc do sklepu i kupiłam sobie brabanty. Osobiście ich nie lubię, ale potrzebny mi parawan i to szybko.
Pozazdrościłam zmian i postanowiłam zrobić coś u siebie.
Napia 23:16, 29 mar 2015

Ślicznie świątecznie, i w pięknych szarościach a ja ostatnio nawet nie myślałam o świętach. I następne dni bardzo pracowite się zapowiadają. Trudno, też trzeba poszukać świątecznych ozdóbek i ozdobić dom, chociaż troszkę
Ewa777 23:42, 29 mar 2015

Gosieńko, znowu nas zaskoczyłaś swoją pomysłowością i zdolnościami Ślicznie jest Te kolory też bardziej wiosenne Bardzo mi się podoba