Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Na Łowieckiej 19:42, 26 kwi 2016

Do góry
inag napisał(a)
A teraz pokażę o czym dziś przypomniała mi babcia
Sok z pokrzywy. Robiłyście kiedyś oczyszczającą organizm kurację? To istna bomba witaminowa. Kiedyś w anemii się tym wspomagałam i efekty były więcej niż imponujące. Dodatkowo poprawia się stan skóry, włosów i paznokci. Dodatkowo właśnie teraz pokrzywy są najcenniejsze jeżeli chodzi o wartości wszystkich mikroelementów. Jak ktoś chce to poczytajcie sobie np tutaj. Wg mnie jest to bardzo rzetelny artykuł:
http://agnieszkamaciag.pl/zwykla-pokrzywa-i-jej-niezwykla-moc/
W smaku może szału nie ma ale jest do wypicia. Z dodatkiem kilku kropel cytryny lub miodu jest całkiem znośna a korzyści dla organizmu są nie do przecenienia więc warto się poświęcić
Przepis podaj U mnie na końcu działki las pokrzyw Już zalałam na gnojowkę
Na Łowieckiej 19:38, 26 kwi 2016

Do góry
inag napisał(a)
Tak wyglądała stipa w dniu wczorajszym: (dopiero teraz zaczęła mężnieć. Więc mam nadzieję, że niedługo bedą w tych doniczkach grube stopowe miśki)
Nie jest źle myślałam że gorzej wygląda.Najważniejsze że na drugi rok będziesz miała swoje nasionka i zastipujesz babci szklarenkę
Na Łowieckiej 19:38, 26 kwi 2016

Do góry
A teraz pokażę o czym dziś przypomniała mi babcia
Sok z pokrzywy. Robiłyście kiedyś oczyszczającą organizm kurację? To istna bomba witaminowa. Kiedyś w anemii się tym wspomagałam i efekty były więcej niż imponujące. Dodatkowo poprawia się stan skóry, włosów i paznokci. Dodatkowo właśnie teraz pokrzywy są najcenniejsze jeżeli chodzi o wartości wszystkich mikroelementów. Jak ktoś chce to poczytajcie sobie np tutaj. Wg mnie jest to bardzo rzetelny artykuł:
http://agnieszkamaciag.pl/zwykla-pokrzywa-i-jej-niezwykla-moc/
W smaku może szału nie ma ale jest do wypicia. Z dodatkiem kilku kropel cytryny lub miodu jest całkiem znośna a korzyści dla organizmu są nie do przecenienia więc warto się poświęcić
Na Łowieckiej 19:34, 26 kwi 2016

Do góry
inag napisał(a)
Miało być w dalszej perspektywie więc dotrzymuję słowa
Ilona to jest to dziękuję pieknie masz trawniczek rewacja Oglądam dalej
Na Łowieckiej 19:34, 26 kwi 2016

Do góry
Cudowny widok, cudowny ! Ogród w perspektywie wygląda pięknie, zadbany, wylizany. Ogród przy rezydencji
inag napisał(a)

Kondziowy ogrod cz II 19:31, 26 kwi 2016

Do góry
Kondzio napisał(a)
rdest przymarznięty

I teraz zagwozdka nie pomogę jeżeli ktoś oglądał uważnie to zobaczy co nowego powstało w ogrodzie nie powiem do końca

Konrad wiosna piękna Magnolek masz kilka śliczne są ta cytrynowa mi się bardzo podoba.Co przybyło?Hm wydaje mi sie że są drugie drzwi
Na Łowieckiej 19:31, 26 kwi 2016

Do góry
Tak wyglądała stipa w dniu wczorajszym: (dopiero teraz zaczęła mężnieć. Więc mam nadzieję, że niedługo bedą w tych doniczkach grube stipowe miśki)
Na Łowieckiej 19:30, 26 kwi 2016

Do góry
Makowo na Kociewiu 19:27, 26 kwi 2016

Do góry
makkasia napisał(a)

ślcizne te rózowe jeżówki
to picolino?
Podwórkowa rehabilitacja 19:26, 26 kwi 2016

Do góry
Nallar napisał(a)
Reniu, to ma być szklarenka ? Toć to ogród zimowy Super wam to wyszło.
Moje tulipki dostały po liściorkach, rano było -3
Wczoraj biegałam z agro i okrywałam co się da. Ciekawe co będzie z roślinkami których nie zdołałam okryć.

Ha ha to może ja zmarzluch wykopię te pomidory a wstawię jakiś fotel, stoliczek i regał z książkami. Otoczę się bieluniami, sudaville i agawami
Klucz w zamku zamyka się tylko od środka więc będzie oaza spokoju przed całym światem
Pogoda fatalna ale na moim telefonie dają nadzieję, że przymrozków nie będzie ani u mnie ani u Ciebie. Oby, bo szkoda tych kwitnących roślinek.
Na poprawę humoru dla Ciebie żuraweczka myślę "Solar Power" , kupowana jako żurawka nn.
Pokażę nasz ogród 19:26, 26 kwi 2016

Do góry
Makowo na Kociewiu 19:23, 26 kwi 2016

Do góry
Agania napisał(a)
Kasiu, po tym co mi napisałaś to Twoja Genie nie miała prawa zakwitnąć, ale miała prawo swoje odchorować, wszystko sie juz wyjaśniło, szczepione magnolie potrzebują około trzech lat od posadzenia na zawiązanie paków kwiatowych, wszystko się zaczyna od bryły korzeniowej...trzymam kciuki za Twoja magnolię w przyszłym roku z pewnoscią zakwitnie

Genie nie jest szczepiona była już małym drzewkiem jak ją kupiłam, co nie zmienia faktu, ze biedna w tej malutkiej doniczce
marzec 2015

teraz jest taka marzec 2016

w lecie widać ją pod koniec szpaleru limek

Tu ma być ogród :) 19:22, 26 kwi 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

No tak to wygląda

Przemrożony Mariken

A ja tu sobie wyrzucam, że nie okryłam. Wrażliwe bardzo..bądźmy dobrej myśli.
Pokażę nasz ogród 19:20, 26 kwi 2016

Do góry
Pokażę nasz ogród 19:16, 26 kwi 2016

Do góry
Pokażę nasz ogród 19:13, 26 kwi 2016

Do góry
Szkołka Iłowa i ogród pokazowy. Są azalie, które już przekwitły
Kwiaty z ogródka Marty :) 19:07, 26 kwi 2016

Do góry
siewki szałwii przetrwały zimę i sobie rosną i czekają na posadzenie na miejsce stałe

nowy zakup żurawka Kassandra, nie było Caramel niestety a właśnie tę chciałam nabyći bratki, trochę wyciągnięte
Marzenie o nowoczesnym ogrodzie 19:04, 26 kwi 2016

Do góry
Moja Lai też uwielbia jazdę samochodem, tylko wystarczy kluczyki wziąć. Ale w porównaniu z Twoją Miką, Lai bardzo emocjonuje się jazdą, a i zapomniałam dodać, że bardzo się wkurza jak ktoś jej miejsce z przodu koło kierowcy zajmie. Do każdego auta wejdzie, jak ktoś do nas przyjeżdża, to zawsze się drzemy żeby szybko zamknął drzwi, bo inaczej będzie miał psa w środku
Marzenie o nowoczesnym ogrodzie 19:04, 26 kwi 2016

Do góry
Moja Lai też uwielbia jazdę samochodem, tylko wystarczy kluczyki wziąć. Ale w porównaniu z Twoją Miką, Lai bardzo emocjonuje się jazdą, a i zapomniałam dodać, że bardzo się wkurza jak ktoś jej miejsce z przodu koło kierowcy zajmie. Do każdego auta wejdzie, jak ktoś do nas przyjeżdża, to zawsze się drzemy żeby szybko zamknął drzwi, bo inaczej będzie miał psa w środku
Ogród Mirelli 19:03, 26 kwi 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Kilka zdjęć z dnia dzisiejszego

Migdałek

Ale cudnie!!jak przyjdzie do mnie paczuszka dam znac dokładnie ile mi wycenili te róze ,najwieksze sa Angele chyba 30 zł. podobno mają duzy system korzeniowy.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies