A teraz pokażę o czym dziś przypomniała mi babcia
Sok z pokrzywy. Robiłyście kiedyś oczyszczającą organizm kurację? To istna bomba witaminowa. Kiedyś w anemii się tym wspomagałam i efekty były więcej niż imponujące. Dodatkowo poprawia się stan skóry, włosów i paznokci. Dodatkowo właśnie teraz pokrzywy są najcenniejsze jeżeli chodzi o wartości wszystkich mikroelementów. Jak ktoś chce to poczytajcie sobie np tutaj. Wg mnie jest to bardzo rzetelny artykuł: http://agnieszkamaciag.pl/zwykla-pokrzywa-i-jej-niezwykla-moc/
W smaku może szału nie ma ale jest do wypicia. Z dodatkiem kilku kropel cytryny lub miodu jest całkiem znośna a korzyści dla organizmu są nie do przecenienia więc warto się poświęcić
Ha ha to może ja zmarzluch wykopię te pomidory a wstawię jakiś fotel, stoliczek i regał z książkami. Otoczę się bieluniami, sudaville i agawami
Klucz w zamku zamyka się tylko od środka więc będzie oaza spokoju przed całym światem
Pogoda fatalna ale na moim telefonie dają nadzieję, że przymrozków nie będzie ani u mnie ani u Ciebie. Oby, bo szkoda tych kwitnących roślinek.
Na poprawę humoru dla Ciebie żuraweczka myślę "Solar Power" , kupowana jako żurawka nn.
Moja Lai też uwielbia jazdę samochodem, tylko wystarczy kluczyki wziąć. Ale w porównaniu z Twoją Miką, Lai bardzo emocjonuje się jazdą, a i zapomniałam dodać, że bardzo się wkurza jak ktoś jej miejsce z przodu koło kierowcy zajmie. Do każdego auta wejdzie, jak ktoś do nas przyjeżdża, to zawsze się drzemy żeby szybko zamknął drzwi, bo inaczej będzie miał psa w środku
Moja Lai też uwielbia jazdę samochodem, tylko wystarczy kluczyki wziąć. Ale w porównaniu z Twoją Miką, Lai bardzo emocjonuje się jazdą, a i zapomniałam dodać, że bardzo się wkurza jak ktoś jej miejsce z przodu koło kierowcy zajmie. Do każdego auta wejdzie, jak ktoś do nas przyjeżdża, to zawsze się drzemy żeby szybko zamknął drzwi, bo inaczej będzie miał psa w środku
Ale cudnie!!jak przyjdzie do mnie paczuszka dam znac dokładnie ile mi wycenili te róze ,najwieksze sa Angele chyba 30 zł. podobno mają duzy system korzeniowy.