Wszystkie wolne place obsadzone, i nawet po podlaniu zdążyłam co nieco na rabatach popielić, Ale jak się leje to rośnie wszystko w zawrotnym tempie, chwasty też.
Na uzupełnienie żółtego koloru w tej części ogrodu rosną tulipany żółte i pełniki. Prawie się zgrały z terminem.
W szoku jestem, bo po wczorajszej męczarni z przekładaniem przez tę małą dziurkę wyglądały średnio a dziś od rana tętnią życiem
Te na zewnątrz też ok. Oby przymrozków nie było i za to trzymam kciuki
Moja maturzystka dziś ustny angielski zdawała, oczywiście poszło jej świetnie. Pozostała już tylko geografia rozszerzona w piątek. Potem w lipcu będą emocje jak ogłoszą wyniki.
Dla Ciebie fragment oczka
Haconechloa do docelowej objętości potrzebuję kilku sezonów id razu taka duża nie będzie. Zobacz parę stron wstecz jak rosły moje - są zdjęcia z maja ubiegłego roku i wrzesnia. Trawki były kupine w tym samym sklepie co Twoje
Renia zmieniłam molinie na trzcinniki bo masz rację molinie za późno starują
tak to widzę, nie zrobie takich ładnych malunków jak Ty bo mi myszka sie zepsula i mi cięzko w paincie działać
jajo na srodku to amanogawa
Haniu ,szklarnia ,też mi się podoba ...tylko juz się niecierpliwie bo jeszcze tyle miejca do obsadzenia ,ale muszę poczekać aż skończa bo by mi podeptali.Trudno się mówi ,bedę kupować gotowe sadzonki
Teraz tak ...szklarnia poszła w miejsce ziołowego,a ja już myślę o następnej kwaterze za płotem.Na razie jednak ukladam plany w swojej głowie,a M muszę stopniowo z tym pomysłem oswajać...żeby się nie wkurzył
Właśnie tam gdzie widać przez płot malutki stawek