Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Umiejętne zestawianie roślin, zgrane duety - wyłącznie przykłady kompozycji
do paskowanej turzycy żurawki jak najbardziej pasująOgród na glinie
Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Umiejętne zestawianie roślin, zgrane duety - wyłącznie przykłady kompozycji
do paskowanej turzycy żurawki jak najbardziej pasująInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Umiejętne zestawianie roślin, zgrane duety - wyłącznie przykłady kompozycji
Danusia dobrze Ci doradziła, by tą paskowaną oddzielić od pozostałych traw.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Umiejętne zestawianie roślin, zgrane duety - wyłącznie przykłady kompozycji
Witam!Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Umiejętne zestawianie roślin, zgrane duety - wyłącznie przykłady kompozycji
Przepraszam zapomniałam dodać istotną uwagę , że słońce cały dzień.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Umiejętne zestawianie roślin, zgrane duety - wyłącznie przykłady kompozycji
Jakoś staram sie ogarnąć to, troche teraz późną porą trudniej bo rośliny nie mają liści i cieżko do końca pzrewidzieć efekt, dlatego na ten rok koniec. Są 3 bzy, bergeni 6 sztuk, wziełam sedum 5, cebulowe i zostawione miejsce na 3 piwonie przed bzami. Nawet nie bardzo jest co z fotografować, dookoła posiana trawa ale wiadomo, ze jej jeszce nie widać wiec tylko kawał ziemi i patyczki z kwitków. na wiosne jak ruszy to zrobie zdjecia i coś mam nadzieję doradzicie.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Umiejętne zestawianie roślin, zgrane duety - wyłącznie przykłady kompozycji
Nasadzilam danice 2 szt. sosna Varella 1x. Nastepnie 3x tawula jap. golden princess, berberys orange racket 1x oraz jaks zolta odmiana sosny do ktorej wkomponowalam zurawki kassandra. Pytanie jest jaka dac rosline na obrzeza rozem z tawula japonska. Stanowisko sloneczne. Mam jeszcze do dyspozycji zurawki melting fire oraz georgia .