Witam się Kamciu wreszcie u Ciebie. Czy to jest ta sama rabata, która jest na pierwszej stronie Twojego wątku? W zasadzie jestem pewna, że to to samo miejsce, ale jakże inne!. Pamiętam, jak widziałam ją nie będąc jeszcze oficjalnie na Ogrodowisku i sobie wtedy pomyślałam: boosze, żeby ta dziewczyna wyprostowała te fale. I widzę, że wyprostowałaś! Super zmiana, baaaardzo pozytywnie, zupełnie inaczej to miejsce wygląda. No to teraz będą zaglądać, cmok
Małogosiu dziękuję za wspomnienia, pomysł ze skrzyniami będzie zrealizowany, co dwie głowy to nie jedna, mam nadzieję że następnym razem zawitasz na dłużej serdecznie zapraszam, pozdrawiam a tak przy okazji jak nazywały się berberysy które przywiozłaś Bogdzi?
To samo można zrobić po wizycie u Ciebie.. same perełki.. co jedna to ładniejsza.. pięknie skomponowane.
Tak sobie oglądam... bo miałam pracować, ale poddałam się.. wątek powinien nazywać się Kolorowy i pachnący świat.
To samo można zrobić po wizycie u Ciebie.. same perełki.. co jedna to ładniejsza.. pięknie skomponowane.
Tak sobie oglądam... bo miałam pracować, ale poddałam się.. wątek powinien nazywać się Kolorowy i pachnący świat.
Mnie czas za szybko leci, stanowczo za szybko. Z magnolii i rh bedziesz zadowolona , to piękne rośliny i warto je miec. Dzis Irenka mówiła ze ma 22 magnolie i kupuję juz nastepna wiec nam jeszcze do niej daleko.
Jednak deszcz ustal i udalo sie zasadzic kwiatki. Posadzilam Rodzicom moje wysiane z nasionek kwiatki: lobelie, mrozy i jedna gazanie oraz kupione w B ulubione dzwoneczki Mamy. Oby rosly i kwitly.
"Donice" eM budowal w sobote, jeszcze musimy polozyc jakies plyty albo kostke.
Szkoda ze skasowałas bo poemat na Twój temat pisany przez Ciebie wart bylby poczytania.Dzięki za zdjecia ślicznej piwonki . faktycznie porównanie kiepsko wypada , Ty sie musisz zaopatrywac wyłącznie u Pana Bylinowego bo tylko on ma takie dorodne rośliny.A nie zapomnij zabrac jeszcze tej drugiej piwoni.