Dobrze Ci się wydaje Danusiu - ta rabata to moja zmora, powstała za czasów "przed ogrodowiskiem" Pełno na niej jałowców różnej "maści" o różnym wybarwieniu i sile wzrostu, 6 klonów, które są już spore i ciężko je będzie przesadzic... Do tego irgi (okropne), hakuro, laurowiśnie, miskanty, krzaczorki cisowe... No misz masz! A najgorsze są... rozmiary tej rabaty - ze 40m długości...
Zostawiam sobie ją na następny rok - bo wymaga dokładnego zaplanowania, worka pieniędzy na zmiany nasadzeń i mnóóóóstwa pracy...
Madżen dzięki za wczoraj - na tych fotkach Irenki cała TY Nasze spotkania, ich atmosfera nie tylko Tobie poprawiają humor - dziś u mnie całodniowy banan
Poczytałam, jak miło, że są chętni do organizowania spotkań. Dawidzie, bardzo dziękuję za zanagążowanie. Dziewczyny na pewno szczęśliwe Pozdrowienia i do zo...
Haniu, leć spać, ja też wczoraj padłam i nie wkleiłam zdjęć.
Wiem co miałaś na myśli Wody w ogrodzie nigdy dość Wody z elementów ozdobnych... nawet nie wiesz jak się cieszę, że zrobiłam sobie "kałużę ". Ciurkadła w kamieniach chodzą 24 godziny na dobę
A jak będę bogata to zrobię sobie jeszcze ścianę wodną
Ale jak czytałam post, to M zawołał mnie by pokazać zalane ulice w Warszawie.. to jakieś wariactwo. jedzie człowiek ulicą 4 pasmową i dopada go ulewa... i auto się topi po dach...