Najtrudniej pamiętać o fotkach PRZED. Bo nikt nie lubi fotografować miejsc mało ciekawych
Też mam z tym problem. Ale teraz czasami świadomie cyknę fotkę na kiedyś
To drzewko, o które pytasz, to śliwka. Podcięliśmy dołem, by mieć dostęp lepszy do kompostowników stojących za nią.
genialne! mi sie bardzo podoba ja tez wolę linie proste ale ta opcja jest i tak lepsza od fal a ogród będzie ciekawy. jakbyscie jeszcze w miejsce tego koło zrobili murek, nie za wysoki 2 pustaki dosłownie. wyjatkowo by było
cos jak w symeryczno-lirycznym u Danki
i łatwiej by było z dziećmi bo za murkiem rabaty, warzywniak - fajnie Ela zastanówcie sie nad tym
2 razy w ciągu dnia 2 różne osoby zadały mi pytanie po co mi ta obwódka? Było przecież lepiej bez. Świetnie. Tylko sobie w łeb strzelić. Bukszpany obwódkowe wystawiłam na sprzedaż...Może ktoś kupi. Szkoda, że nie mam wyobraźni. Trzeba było kupić gotowy projekt od profesjonalisty.
I tylko jedyne pocieszenie, że po 4 latach zakwitła mi glicynia. Wylewna co prawda nie jest - ale dwa kwiaty to już coś!
To tak ja ja nie bardzo trawiłam pomarańczowy a w ubiegłym roku Twoje aksamitki w otoczeniu szarości chwyciły mnie za serce i to jak! Dobre zestawienie kolorystyczne gwarantuje sukces więc nigdy już nie powiem, że jakiś kolor mi nie leży.
Żółty wiosną jak najbardziej, nastraja mnie bardzo optymistycznie
Aniu faktycznie późno w tym roku nie u Ciebie obfitsze kwitnienie wszystkiego podglądam ale nie zawsze piszę dzisiaj mój asfodel już troszkę większy ale zdjęcie mało udane
a to moja obiela