Faajne i tak trzymaj aż ciurkadełko zapadnie w marzeniach eM-a
Wreszcie doczytałam wątek od początku........za tymi horti moonlight.......a całkiem inne rzeczy pooglądałam i stwierdzam że masz pięęęknieee...i w końcu nie wiem które to moonlight....wrzuć fotkę raz jeszcze
Już się robi
Gosiu dzięki, wielkie rzeczywiście i kolor jak u Limek......no, no...nie ma nad czym myśleć
Faajne i tak trzymaj aż ciurkadełko zapadnie w marzeniach eM-a
Wreszcie doczytałam wątek od początku........za tymi horti moonlight.......a całkiem inne rzeczy pooglądałam i stwierdzam że masz pięęęknieee...i w końcu nie wiem które to moonlight....wrzuć fotkę raz jeszcze
OGŁASZAM ZWYCIĘSTWOOOOOOO!
M się poddał, choć powiedział że cytuję" śierściuchów nie lubię", ale te oczy chyba go zahipnotyzowały....heheh, tylko się przyznać nie chce. Dziewczynki jeszcze raz dzięki!
Zeta- dzięki za rady W marketach też się rozejrzę, ale do tej pory to tylko takie malutkie widziałam, a ja ciut większą potrzebuję, człowiek jak się napatrzy na realizacje Danusi to zapragnie przygarnąć sobie stamtąd co nieco.
Minka ze Szreka czeka na dobry humor Żona, pędzę poćwiczyć przed lustrem...hihihi
Gosiu- JUŻ DRUKUJĘ I JESZCZE PRZEŚLĘ MAILEM, WSTAWIĘ NA TAPETĘ.......hyhyy.....gdzie tu jeszcze dać...... Wielkie dzięki dla Ciebie za wykonanie i dla Zety- za pomysła
Zeta- już nie ćwiczę, mailem wysłałam czekam co będzie
Dzięki za pomysł, buziam
Kawki dla mnie nie ma, ale ja za to po szarlotce z lodami od Gierczusi jestem, więc wybaczam, bo i tak bym więcej nie zmieściła
Basiu- pytałaś u Uli o hortensję Magical Moonlight, nie wiem czy u mnie byłaś, ale ja taką mam, w zeszłym roku kupiłam dwie sadzonki, pięknie kwitną i mogę polecić, jak byś nie widziała u mnie na 15 stronie zdjęcie. Pozdrowienia przesyłam
Gosiu- JUŻ DRUKUJĘ I JESZCZE PRZEŚLĘ MAILEM, WSTAWIĘ NA TAPETĘ.......hyhyy.....gdzie tu jeszcze dać...... Wielkie dzięki dla Ciebie za wykonanie i dla Zety- za pomysła
Sorki za marną jakos zdjęcia, pstrykłam z domu tak zimno że nie chce mi się wychodzić na podwórko.
Studnia znajduje się z przodu domu, narysuje plan mojej działki to lepiej to będzie widać.
Słońce ciurkadełko mam ale jego zdjęcia niet...heheh ciurkadełko to żaden problem w obi po 500 są granitowe chyba z 7 rodzajów ja mam takie trzy kule granitowe ... ale teraz śniegiem zasypane heheheh.
Ja chcę z kamienia albo kulę więc motywacja wskazana, a Żona do tej roboty nie ciągnie
Słońce ja swojego męża nie mogę zmusić do wykopania mi jednego dołka pod roślinę ....a ty mi mówisz o ciurkadełku z kamienia hmmm takiej siły motywującej nie posiadam ......ale hihihih wrzuć takie zdjęcie ciurkadełka na pulpit dziewczyny mówiły ze działa ...może żon sie kapnie o co chodzi ...
Mojego tez jest ciężko namówić do pomocy ogrodowej,często mu mowie,że ma mi pomóc, bo mnie np. kręgosłup boli, i potem nie będę miała siły na np. ugotowanie obiadku i pomaga ,ot taki mały szantarzyk bardzo skuteczna metodaOj te nasze chłopy,może kiedyś ich zarazimy ogrodniczą pasją?
Marne szanse ...przynajmńiej u mnie ...no ale wszystkiego mieć nie można ....mój przynajmniej na te roślinki zarabia .....więc nie marudzę tylko biorę się sama za robotę