Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 12:26, 11 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Żon wstałeś? W kominku napalone aby Zetce nóżki nie zmarzły? Ciiiii tylko nie budż jej. Nastawiam kawe
.....

Hihih a mój Żon właśnie koło Ciebie przjeżdza ....niestety wczoraj pojechał do niemiec na targi ale dojechał tylko do krakowa ....przed chwilą dzwonił że koło Wrocławia jest ....i tam nieźle sypie hehehe chyba zawiózł do was naszą zimę bo u nas dzisiaj piękne słoneczko
No i niestety sama rozpalałam w kominku
Ah dzieki za poranna kawę na Ciebie zawsze można liczyć .......jak tylko włączę kompa Ty przybiegasz z kawą ....dziekuję i buziam........
Zeta 12:28, 11 sty 2013

Basia_1987 napisał(a)

Słońce ciurkadełko mam ale jego zdjęcia niet...heheh ciurkadełko to żaden problem w obi po 500 są granitowe chyba z 7 rodzajów ja mam takie trzy kule granitowe ... ale teraz śniegiem zasypane heheheh.

Ja chcę z kamienia albo kulę więc motywacja wskazana, a Żona do tej roboty nie ciągnie

Słońce ja swojego męża nie mogę zmusić do wykopania mi jednego dołka pod roślinę ....a ty mi mówisz o ciurkadełku z kamienia hmmm takiej siły motywującej nie posiadam ......ale hihihih wrzuć takie zdjęcie ciurkadełka na pulpit dziewczyny mówiły ze działa ...może żon sie kapnie o co chodzi ...

Mojego tez jest ciężko namówić do pomocy ogrodowej,często mu mowie,że ma mi pomóc, bo mnie np. kręgosłup boli, i potem nie będę miała siły na np. ugotowanie obiadku i pomaga ,ot taki mały szantarzyk bardzo skuteczna metodaOj te nasze chłopy,może kiedyś ich zarazimy ogrodniczą pasją?

Marne szanse ...przynajmńiej u mnie ...no ale wszystkiego mieć nie można ....mój przynajmniej na te roślinki zarabia .....więc nie marudzę tylko biorę się sama za robotę
Zeta 12:31, 11 sty 2013

Magda70 napisał(a)
taaa...
myszy harcują a Zeta śpi

Jak zwykle..
Jak widzę te zdjęci z gabonami i ścianą wodną to mnie szlag trafia...
Czemu mam taką małą działkę!!??
Pobudka...kawa , którą Marzenka zapodała już wystygła

Niech Cię nie trafia wszystko będziesz miała ...tylko trochę czasu trzeba ....no i pracy niestety
To ja Cie tymi zdjęciami połechcę ...to może twój M ci na wiosnę niespodziajkę zrobi .
Kawa super od Marzenki już wypiłam .....tylko po co ja ten express kupiłam ......hmm mam przecież expressową Marzenkę która codziennie budzi kawą koło 6 rano hehehehehehehehe
Gosiniak 12:59, 11 sty 2013

Zeta- już nie ćwiczę, mailem wysłałam czekam co będzie
Dzięki za pomysł, buziam
Kawki dla mnie nie ma, ale ja za to po szarlotce z lodami od Gierczusi jestem, więc wybaczam, bo i tak bym więcej nie zmieściła
eliza3 13:47, 11 sty 2013

Zeta to ty taka Zosia samosia jak ja.
Ja też sama w ogrodzie pracuję, ale ja to wolę sama, bo mój M to czułości do roślin nie ma... jak ostatnio go prosiłam o wykopanie drzewka, by go przesadzić to wykopał... oczywiście, ale prawie bez korzeni... niestety nie przyjęło się na nowym miejscu... To niech on już lepiej trawę kosi, a z resztą sama sobie poradzę...
Magda70 14:09, 11 sty 2013

Zeta napisał(a)

taaa...
myszy harcują a Zeta śpi

Jak zwykle..

Niech Cię nie trafia wszystko będziesz miała ...tylko trochę czasu trzeba ....no i pracy niestety
To ja Cie tymi zdjęciami połechcę ...to może twój M ci na wiosnę niespodziajkę zrobi .
Kawa super od Marzenki już wypiłam .....tylko po co ja ten express kupiłam ......hmm mam przecież expressową Marzenkę która codziennie budzi kawą koło 6 rano hehehehehehehehe

Budzi Cię a i owszem tylko czy skutecznie?

Tu bym podyskutowała
Chyba, że z lekkim opóźnieniem....Cię budzi
Urszulla 14:16, 11 sty 2013

eliza3 napisał(a)
Zeta to ty taka Zosia samosia jak ja.
Ja też sama w ogrodzie pracuję, ale ja to wolę sama, bo mój M to czułości do roślin nie ma... jak ostatnio go prosiłam o wykopanie drzewka, by go przesadzić to wykopał... oczywiście, ale prawie bez korzeni... niestety nie przyjęło się na nowym miejscu... To niech on już lepiej trawę kosi, a z resztą sama sobie poradzę...

ale się pośmiałam...dziewczyny jesteście wielkie.
gusiarz 14:26, 11 sty 2013

Witaj Zetko Buszuję po Twoim wątku i buszuję ikońca nie widać. Wspaniale urządzony ogród! I bliskość lasu... marzenie. U mnie tylko bliskość sąsiadów... Ech. Pozdrawiam cieplutko
Zeta 14:39, 11 sty 2013

Magda70 napisał(a)

taaa...
myszy harcują a Zeta śpi

Jak zwykle..

Budzi Cię a i owszem tylko czy skutecznie?

Tu bym podyskutowała
Chyba, że z lekkim opóźnieniem....Cię budzi

No bo zamiast espresso ona latte stawia heheheh więc ja ok 10 wstaje po latte
Martek 14:40, 11 sty 2013

Zeta napisał(a)

Piękny ogród !
Jestem pod wrażeniem gabarytów Twojej działalności ogrodowej,poważnie sama wszystko sadzisz,pielesz itp ?
Zapisuję wszystkie podane linki inspiracji skrupulatnie Przejrzę w wolniejszej chwili,bo mój Żon i tak twierdzi że do jakiejś sekty się zapisałam i bez przerwy siedzę z nose w kompie nawet nocą
Pozdrawiam

Taak też tak myślałam o forum że to sekta jakaś ....hihihi wciąga niesamowicie .....
Jeśli chodzi o ogród to niestety sama wszystko robię no ale wiesz wcale nie narzekam lubię się pobrudzić ziemią to mnie uspokaja ......ogród jest moją odskocznią od problemów i nerwów ....ostatnio ich trochę miałam stad ten mój pęd z sadzeniem .....bo całość powstała w niespełna trzy lata ...najpierw było równanie terenu i zwożenie ziemi a potem dwa lata sadzenia i modelowania

Bo jest jest sekta dziewczyny nie wiedziałyście o tym ...? )))))))
Pozdrawiam serdecznie ogrodowe "satanistki"