Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "Baśniowy" Ogród

"Baśniowy" Ogród

Milka 23:56, 10 sty 2013

to koniecznie Basiu przykryj, stożki to juz coś, naprawdę byłoby szkoda...a wiesz, u nas też dziś wiało i przywiało snieg!! trudna trasa jutro będzie!
Basia_1987 08:16, 11 sty 2013

Żeby tylko nie wiało, jak będziecie na wyciągu, ja osobiście nie lubię jeździć na nartach przy strasznej wichurze. Miłego wyjazdu
Gosiniak 12:52, 11 sty 2013

Basiu- pytałaś u Uli o hortensję Magical Moonlight, nie wiem czy u mnie byłaś, ale ja taką mam, w zeszłym roku kupiłam dwie sadzonki, pięknie kwitną i mogę polecić, jak byś nie widziała u mnie na 15 stronie zdjęcie. Pozdrowienia przesyłam
mira 22:41, 11 sty 2013

Basiu ale masz ślicznego pieseczka - cudne oczy - a dzieci najważniejsze - ten czas się liczya a ogród też będzie

pozdrawiam
ella 08:24, 12 sty 2013

Witam się u Ciebie z mocno zasnieżonych okolic łódzkiego. Właśnie smażę dzieciakom naleśniki a nam proponuję na dobrze rozpoczęty dzień taką kawkę

Basia_1987 10:03, 12 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Basiu- pytałaś u Uli o hortensję Magical Moonlight, nie wiem czy u mnie byłaś, ale ja taką mam, w zeszłym roku kupiłam dwie sadzonki, pięknie kwitną i mogę polecić, jak byś nie widziała u mnie na 15 stronie zdjęcie. Pozdrowienia przesyłam

Gosiu właśnie spaceruję po Twoim ogrodzie i nie mogę wyjść z podziwu a za ławką u Ciebie tez rośnie Magical Moonlight, ??

mira napisał(a)
Basiu ale masz ślicznego pieseczka - cudne oczy - a dzieci najważniejsze - ten czas się liczya a ogród też będzie

pozdrawiam

Zgadzam się z Toba w zupełności czas dla dziecka musi się znaleźć a ogród nie ucieknie

ella napisał(a)
Witam się u Ciebie z mocno zasnieżonych okolic łódzkiego. Właśnie smażę dzieciakom naleśniki a nam proponuję na dobrze rozpoczęty dzień taką kawkę

Ja naleśniki smażyłam wczoraj moja Rozalka je bardzo lubi ale tylko z nutellą i niczym więcej Ja również popijam kawke,ale nie taką apetyczną jak na zdjęciu Pozdrawiam
Gosiniak 11:20, 12 sty 2013

Za ławką mam Limki, od nich radziłaby ci zacząć, a później jak nabierzesz apetytu to i Magical sobie kupisz. Ja tak chwalę tę drugą bo bardzo mi się podoba, ale jeszcze mało sprawdzona jest, w zeszłym roku dopiero sadziłam. A Limki to wiadomo wiele osób ma włącznie z Danusią i wszyscy chwalą, więc nie ma co się zastanawiać
malwes 16:10, 13 sty 2013

Piesio przecudny.....jakie słodkie oczy.
Pozdrawiam zimowo!
Urszulla 16:50, 14 sty 2013

Prawda, że ta MOonlight jest też fajna...i jakie ładne kawki u Ciebie zaserwowane.....się dosiadam
Gosiniak 17:00, 14 sty 2013

Pokaż jeszcze tą białą kuleczkę puchatą, napatrzeć się nie mogę