Nooo właśnie, robienie nieuporządkowanych rabat kompletnie mi nie wychodzi, ale za to chwasty robią "bałagan" za mnie A ja jestem zodiakalny bliźniak, podobno mam dwie natury... ?
A z całej naszej dyskusji o lime wniosek mam taki - Twoje są prawdziwe a moje udają
Witaj Kasik! Bo ja zawsze najpierw inne wątki czytam z zapartym tchem, zanim sobie o swoim przypomnę Zaglądam tu sporadycznie Ale dzięki temu wszyscy są u mnie na bieżąco
Ana, gratuluję wyróżnienia - zasłużonego jak najbardziej!!! Ale żeby roczny poślizg...? I tak długo każą nam czekać? Mam nadzieję, że pod naciskiem Twojego fanklubu ogrodowiskowego jednak bardziej się sprężą Odpoczywaj teraz i świętuj niewątpliwy sukces!
hihihihihi...Aguś - to już teraz zalezy od redaktorów Werandy tylko...zobaczymy kiedy im podpasuje Dziś się byczę niemilosiernie (tylko rano posprzątałam sobie)...
A teraz idę poczytac nowy katalog Ikei, będzie uczta
Aniu, musiałam cofnąć się parę stron, coby zobaczyć ten taras po metamorfozie, którym wszyscy tak się zachwycają i............ WOW! Ja też nie mogę wyjść z podziwu! Do rabatki kulkowej przy tarasie ja bym jednak dodała jakieś trawki, ale Ty masz tak świetny gust, że sama najlepiej ocenisz, czy czegoś brakuje czy nie
Aga Ty tak nie chwal, bo ja jak zobaczyłam ostatnio Twoje tereny to oniemiałam!! Jak Ty to ogarniasz?? podziwiam Nad trawkami naal myslę, zobaczę jak to będzie wygladac po wysypaniu kamyka
Dziewczyny: Wieloszka, Ev, Monika miłego leniuchowania. Pogoda mnei nie rozpiecza ale o południu ma być słońce !!!
sylla - mój stoi w słońcu i dlatego zieleniał, dlatego myślę nad innym miejscem dla niego aby weksponować jego urodę . Na razie myślę. I tak jesienią w jego miejscu będzie przesadzona wiśnia amanogawa, zgodnie. Zprojektem, który modyfikowalam i wracam do pierowtnego pomysłu
A buk może w miejsce klona palmowego pójdzie bo boję się nowego na zimę posadzić.... A poza tym na wypadek gdyby ktoś mi balkon zrobił rzed tarasem kuchenym to z niego strzyżony ekran mogę zrobić....
A do klonów palmowych nie mam szczęscia. Już czwarty mnie nie kocha... A o tego tak dbałam i był sobie zszedł.....
Oj Madżenka dzisiaj zaspała do pracy, bo się "rannim utrom" u siebie na wątku nie odezwała My też dziś zaspaliśmy... Pozdrawiam i miłego dzionka
A ja sobie wolne dzisiaj zrobiłam
Ja tez sobie wolne zrobiłam i strasznie się cieszę .... Chociaż pogoda średnia na razie mimo ze zapowiadali upały ( nie żebym za upałami tęskniła. Pozdrawiam
Sprzęt jak sprzęt, ale jaka ekipa!
Fajnie się za te rabaty zabieracie - tak od początku profesjonalnie A te które już istnieją - typowo ogrodowiskowe miodzio - wszystkie ogrodowiskowe roślinki posadzone jak przez ekipę Gardenarium i wg projektu Danusi
Wiele ogrodów na ogrodowisku może poszczycić się czymś "NAJ", jakąś ekstra roślinką, okazem. A Ty Zbyszku masz aż dwie: jałowiec-bonsai no i TA ketmia! Oba okazy ogrodowiskowe! Pozdrawiam
He he he - Agnieszko , nie tak dawno odwiedził nas ksiądz . Stanął nad bonsai i pyta się : a kto to tak tego jałowca oszpecił i pozostawił tylko same kikuty....................... Pozdrawiam .
No wiesz, ksiądz zna się na innych sprawach....... Na bonsai niekoniecznie
Wiele ogrodów na ogrodowisku może poszczycić się czymś "NAJ", jakąś ekstra roślinką, okazem. A Ty Zbyszku masz aż dwie: jałowiec-bonsai no i TA ketmia! Oba okazy ogrodowiskowe! Pozdrawiam
He he he - Agnieszko , nie tak dawno odwiedził nas ksiądz . Stanął nad bonsai i pyta się : a kto to tak tego jałowca oszpecił i pozostawił tylko same kikuty....................... Pozdrawiam .
A czy to prawda, że liście grujecznika pachną przyprawą piernikową? Miałam mieć to drzewko u siebie, ale się wystraszyłam, że czasem przemarza... A u Ciebie od 6 lat dobrze zimuje? Jakie ma stanowisko?