Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:58, 20 sie 2012

Do góry
Ana napisał(a)
Aga, ja uwielbiam Twój ogród, a Ciebie podziwiam za konsekwencję I wiesz co, ja tez tak mam, że chcę zrobić "bałagan", a wychodzi uporzadkowana rabata Moze jesteś zodiakalną panną??

no i się w końcu nie dowiedziałam - czy jak moje Lime są już "trącone" różem i pachną to sa prawdziwe??

Nooo właśnie, robienie nieuporządkowanych rabat kompletnie mi nie wychodzi, ale za to chwasty robią "bałagan" za mnie A ja jestem zodiakalny bliźniak, podobno mam dwie natury... ?

A z całej naszej dyskusji o lime wniosek mam taki - Twoje są prawdziwe a moje udają
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:55, 20 sie 2012

Do góry
kasik778 napisał(a)
witam gorąco pierwszy raz u ciebie, piękny ogród, uwiebiam geometrię i ład w ogrodzie, jakkolwiek u mnie jeszcze ład nie istnieje

cieszę się, ze u ciebie tylko 260 stron do nadrobienia będę w miarę szybko na bieżąco, pozdrawiam

Witaj Kasik! Bo ja zawsze najpierw inne wątki czytam z zapartym tchem, zanim sobie o swoim przypomnę Zaglądam tu sporadycznie Ale dzięki temu wszyscy są u mnie na bieżąco
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:51, 20 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Zdjęcia ze spotkania u Ani Studio natchęły mnie do obfocenia domu i ogrodu o zmierzchu

Łaaaaaał!!!! Muszę tę iluminację zobaczyć na żywo!
Nasz przydomowy ogródek 19:01, 18 sie 2012

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)

Wiele ogrodów na ogrodowisku może poszczycić się czymś "NAJ", jakąś ekstra roślinką, okazem. A Ty Zbyszku masz aż dwie: jałowiec-bonsai no i TA ketmia! Oba okazy ogrodowiskowe! Pozdrawiam

He he he - Agnieszko , nie tak dawno odwiedził nas ksiądz . Stanął nad bonsai i pyta się : a kto to tak tego jałowca oszpecił i pozostawił tylko same kikuty....................... Pozdrawiam .

HI, hi, hi.,......
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 15:23, 17 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Ana, gratuluję wyróżnienia - zasłużonego jak najbardziej!!! Ale żeby roczny poślizg...? I tak długo każą nam czekać? Mam nadzieję, że pod naciskiem Twojego fanklubu ogrodowiskowego jednak bardziej się sprężą Odpoczywaj teraz i świętuj niewątpliwy sukces!

hihihihihi...Aguś - to już teraz zalezy od redaktorów Werandy tylko...zobaczymy kiedy im podpasuje Dziś się byczę niemilosiernie (tylko rano posprzątałam sobie)...
A teraz idę poczytac nowy katalog Ikei, będzie uczta
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 15:15, 17 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Aniu, musiałam cofnąć się parę stron, coby zobaczyć ten taras po metamorfozie, którym wszyscy tak się zachwycają i............ WOW! Ja też nie mogę wyjść z podziwu! Do rabatki kulkowej przy tarasie ja bym jednak dodała jakieś trawki, ale Ty masz tak świetny gust, że sama najlepiej ocenisz, czy czegoś brakuje czy nie

Aga Ty tak nie chwal, bo ja jak zobaczyłam ostatnio Twoje tereny to oniemiałam!! Jak Ty to ogarniasz?? podziwiam Nad trawkami naal myslę, zobaczę jak to będzie wygladac po wysypaniu kamyka
Kiedyś będzie tu pięknie ... 10:19, 17 sie 2012

Do góry
Dziewczyny: Wieloszka, Ev, Monika miłego leniuchowania. Pogoda mnei nie rozpiecza ale o południu ma być słońce !!!
sylla - mój stoi w słońcu i dlatego zieleniał, dlatego myślę nad innym miejscem dla niego aby weksponować jego urodę . Na razie myślę. I tak jesienią w jego miejscu będzie przesadzona wiśnia amanogawa, zgodnie. Zprojektem, który modyfikowalam i wracam do pierowtnego pomysłu
A buk może w miejsce klona palmowego pójdzie bo boję się nowego na zimę posadzić.... A poza tym na wypadek gdyby ktoś mi balkon zrobił rzed tarasem kuchenym to z niego strzyżony ekran mogę zrobić....
A do klonów palmowych nie mam szczęscia. Już czwarty mnie nie kocha... A o tego tak dbałam i był sobie zszedł.....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 10:16, 17 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Oj Madżenka dzisiaj zaspała do pracy, bo się "rannim utrom" u siebie na wątku nie odezwała My też dziś zaspaliśmy... Pozdrawiam i miłego dzionka

A ja sobie wolne dzisiaj zrobiłam

Ja tez sobie wolne zrobiłam i strasznie się cieszę .... Chociaż pogoda średnia na razie mimo ze zapowiadali upały ( nie żebym za upałami tęskniła. Pozdrawiam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 09:50, 17 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Oj Madżenka dzisiaj zaspała do pracy, bo się "rannim utrom" u siebie na wątku nie odezwała My też dziś zaspaliśmy... Pozdrawiam i miłego dzionka

aaaa... to dlatego koleżanka oczy przed monitorem nocną porą psuła...?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:41, 17 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Ewuniu, ale ja pod tym platanem nie mam nic oprocz bukszpanu... Moze daj w srodek hosty, albo lawende jesli jest to bardzo sloneczne miejsce.

Mam Aguś bardzo słońce w tym miejscu to lawendy dam
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:25, 17 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
A widzę, ze poranne pogaduszki przy kawie Dołączam , kończę kawę i do ogrodu zamarzył mi się dzisiaj taki leniwy dzień

I dlatego do ogrodu??? Leniwy dzień to na sofie na tarasie z ksiazkę w ręku
Kiedyś będzie tu pięknie ... 09:21, 17 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Oszsz Ty To milego leniuchowania
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:19, 17 sie 2012

Do góry
Ewuniu, ale ja pod tym platanem nie mam nic oprocz bukszpanu... Moze daj w srodek hosty, albo lawende jesli jest to bardzo sloneczne miejsce.
Kubusiowo 09:16, 17 sie 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)

Sprzęt jak sprzęt, ale jaka ekipa!
Fajnie się za te rabaty zabieracie - tak od początku profesjonalnie A te które już istnieją - typowo ogrodowiskowe miodzio - wszystkie ogrodowiskowe roślinki posadzone jak przez ekipę Gardenarium i wg projektu Danusi
Kiedyś będzie tu pięknie ... 09:11, 17 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Nasz przydomowy ogródek 09:06, 17 sie 2012

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)

Wiele ogrodów na ogrodowisku może poszczycić się czymś "NAJ", jakąś ekstra roślinką, okazem. A Ty Zbyszku masz aż dwie: jałowiec-bonsai no i TA ketmia! Oba okazy ogrodowiskowe! Pozdrawiam

He he he - Agnieszko , nie tak dawno odwiedził nas ksiądz . Stanął nad bonsai i pyta się : a kto to tak tego jałowca oszpecił i pozostawił tylko same kikuty....................... Pozdrawiam .

No wiesz, ksiądz zna się na innych sprawach....... Na bonsai niekoniecznie
Nasz przydomowy ogródek 08:55, 17 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Nasz przydomowy ogródek 08:47, 17 sie 2012

Do góry
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:39, 17 sie 2012

Do góry
Ogród Leny. 08:37, 17 sie 2012

Do góry
A czy to prawda, że liście grujecznika pachną przyprawą piernikową? Miałam mieć to drzewko u siebie, ale się wystraszyłam, że czasem przemarza... A u Ciebie od 6 lat dobrze zimuje? Jakie ma stanowisko?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies