Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Ewa 09:14, 17 sie 2012

Aguś dalej nie mam pomysła co z tą rabatka z platanem , owszem kwadracik z bukszpana jest , ale nic więcej... mogłabyś swojego pokazać , może znów mnie natchniesz .....
Wieloszka 09:19, 17 sie 2012

Ewuniu, ale ja pod tym platanem nie mam nic oprocz bukszpanu... Moze daj w srodek hosty, albo lawende jesli jest to bardzo sloneczne miejsce.
Madzenka 09:22, 17 sie 2012

A widzę, ze poranne pogaduszki przy kawie Dołączam , kończę kawę i do ogrodu zamarzył mi się dzisiaj taki leniwy dzień
Wieloszka 09:25, 17 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
A widzę, ze poranne pogaduszki przy kawie Dołączam , kończę kawę i do ogrodu zamarzył mi się dzisiaj taki leniwy dzień

I dlatego do ogrodu??? Leniwy dzień to na sofie na tarasie z ksiazkę w ręku
Ewa 09:41, 17 sie 2012

Wieloszka napisał(a)
Ewuniu, ale ja pod tym platanem nie mam nic oprocz bukszpanu... Moze daj w srodek hosty, albo lawende jesli jest to bardzo sloneczne miejsce.

Mam Aguś bardzo słońce w tym miejscu to lawendy dam
kasik778 10:23, 17 sie 2012

witam gorąco pierwszy raz u ciebie, piękny ogród, uwiebiam geometrię i ład w ogrodzie, jakkolwiek u mnie jeszcze ład nie istnieje

cieszę się, ze u ciebie tylko 260 stron do nadrobienia będę w miarę szybko na bieżąco, pozdrawiam
Ana 16:42, 17 sie 2012

Aga, ja uwielbiam Twój ogród, a Ciebie podziwiam za konsekwencję I wiesz co, ja tez tak mam, że chcę zrobić "bałagan", a wychodzi uporzadkowana rabata Moze jesteś zodiakalną panną??

no i się w końcu nie dowiedziałam - czy jak moje Lime są już "trącone" różem i pachną to sa prawdziwe??
Wieloszka 08:55, 20 sie 2012

kasik778 napisał(a)
witam gorąco pierwszy raz u ciebie, piękny ogród, uwiebiam geometrię i ład w ogrodzie, jakkolwiek u mnie jeszcze ład nie istnieje

cieszę się, ze u ciebie tylko 260 stron do nadrobienia będę w miarę szybko na bieżąco, pozdrawiam

Witaj Kasik! Bo ja zawsze najpierw inne wątki czytam z zapartym tchem, zanim sobie o swoim przypomnę Zaglądam tu sporadycznie Ale dzięki temu wszyscy są u mnie na bieżąco
popcorn 08:57, 20 sie 2012

Agnieszko ale u Ciebie porządek... miło obejrzeć po moim rozgardiaszu Przydałoby mi się trochę takiej dyscypliny... ale ja nie umiem

pozdrawiam!!
Wieloszka 08:58, 20 sie 2012

Ana napisał(a)
Aga, ja uwielbiam Twój ogród, a Ciebie podziwiam za konsekwencję I wiesz co, ja tez tak mam, że chcę zrobić "bałagan", a wychodzi uporzadkowana rabata Moze jesteś zodiakalną panną??

no i się w końcu nie dowiedziałam - czy jak moje Lime są już "trącone" różem i pachną to sa prawdziwe??

Nooo właśnie, robienie nieuporządkowanych rabat kompletnie mi nie wychodzi, ale za to chwasty robią "bałagan" za mnie A ja jestem zodiakalny bliźniak, podobno mam dwie natury... ?

A z całej naszej dyskusji o lime wniosek mam taki - Twoje są prawdziwe a moje udają