Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz przydomowy ogródek

Nasz przydomowy ogródek

zbigniew_gazda 08:55, 17 sie 2012

Wieloszka napisał(a)
Wiele ogrodów na ogrodowisku może poszczycić się czymś "NAJ", jakąś ekstra roślinką, okazem. A Ty Zbyszku masz aż dwie: jałowiec-bonsai no i TA ketmia! Oba okazy ogrodowiskowe! Pozdrawiam

He he he - Agnieszko , nie tak dawno odwiedził nas ksiądz . Stanął nad bonsai i pyta się : a kto to tak tego jałowca oszpecił i pozostawił tylko same kikuty....................... Pozdrawiam .
Ewa 09:05, 17 sie 2012

Zbyszku u nas w końcu skończona łezka przed domkiem , nie całkiem zgodna z projekcikami, ale wiesz jak to jest ciekawa jestem czy Ci się spodoba.....?
popcorn 09:06, 17 sie 2012

Tekst księdza - the best
moje hibiskusy - 3 - zmarzły na amen tej zimy...
pozdrawiam!!
Wieloszka 09:06, 17 sie 2012

zbigniew_gazda napisał(a)

Wiele ogrodów na ogrodowisku może poszczycić się czymś "NAJ", jakąś ekstra roślinką, okazem. A Ty Zbyszku masz aż dwie: jałowiec-bonsai no i TA ketmia! Oba okazy ogrodowiskowe! Pozdrawiam

He he he - Agnieszko , nie tak dawno odwiedził nas ksiądz . Stanął nad bonsai i pyta się : a kto to tak tego jałowca oszpecił i pozostawił tylko same kikuty....................... Pozdrawiam .

No wiesz, ksiądz zna się na innych sprawach....... Na bonsai niekoniecznie
maria_kalino... 09:20, 17 sie 2012

Witaj. Po tej reprymendzie księdza wyobrażam sobie jaką miałeś minę. Tyle starań i zachodu przy jałowcu, a ksiądz tego nie docenił. Grunt, że nam wszystkim się podoba. Pozdrawiam.
Ewa 09:25, 17 sie 2012

I nowa rabatka-wysepka . Proszę zwrócić uwagę na mistrzowskie wykonanie hi hi hi. Roślinki wsadzone :
Tuje, modrzew na pniu i katalpa.

Zbyszku u mojej znajomej jest katalpa podsadzona bluszczem wijącym sie po pniu, ładnie to wygląda, może teraz jeszcze za wcześnie, bo słaby pień, ale ładnie wyglądałaby myślę wokół pasychandra, a może kępy np rozplenicy?

A swoja drogą dużo jeszcze jest osób wokół nas nie znających się czyli niewtajemniczonych trzeba puszczać to mimo ucha
zbigniew_gazda 09:39, 17 sie 2012

Ewo dzięki. Coś będziemy myśleć , a może Gosia z Kubusiowa coś zaproponuje. A wracając do opinii księdza - miałem wyrazić swoje zdanie ale ugryzłem się w język bo zaraz by mnie wyspowiadał a pokuta mogła być tęga. Lecę plewić bo po deszczach trawy w bród. A i kosić trzeba.
Ewa 09:44, 17 sie 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Ewo dzięki. Coś będziemy myśleć , a może Gosia z Kubusiowa coś zaproponuje. A wracając do opinii księdza - miałem wyrazić swoje zdanie ale ugryzłem się w język bo zaraz by mnie wyspowiadał a pokuta mogła być tęga. Lecę plewić bo po deszczach trawy w bród. A i kosić trzeba.

hahaha

a u nas dopiero pada i M chory, że nie może kosić
eliza3 22:54, 17 sie 2012

Zbyszku przyszłam Cię pozdrowić wieczorową porą. Biedny ksiądz.... nie zna się na ogrodowych pięknościach... wiele traci...
alinak 23:10, 17 sie 2012

mogłeś mu puścić muzykę rockową ...dopiero by ci palnął opinię .ale cóż ma prawo być laikiem ...my już nie