Czas na relację z ogrodu Moni i Andrzeja
Dziękuję Wam za wspólny wekend -pełen niezapomnianych wrażeń - dzięki temu wyjazdowi nabrałam wiatru we włosy i chęci do działania w ogrodzie
Ja też z pytaniem: czy takie liście to wynik zbyt dużej ilości słońca czy jakieś niedobory? Tylko z jednej strony zaobserwowałam, reszta krzaczka wygląda OK.
Judith to jest super pomysł i tak bym bardzo chciała tylko to jest wystawa północna słońce bokiem od wschodu i drugim bokiem po 16.00
Mam pierwszy raz trzinniki KF na różance, są wyższe ode mnie. Podobają mi się w szpalerze ale muszą mieć dużo słońca.
Przy okazji trzcinnika lubię takie chłodne klimaty, znaczy w kolorach, nie w pogodzie Jeszcze stipa mała ale jak urośnie dojdzie jej czuprynka
Oj ja bym już tak wysoko nie weszła. Trzeba mieć końskie zdrowie. W chodzie jestem dobra, ale po płaskim
Widok przepiękny. Samotnia w Karkonoszach to był mój ostatni wyczyn czarnym szlakiem. I koniec na tym już dosyć.
Ty się ciesz, że pada u nas powinno z tydzień padać tak sucho. Na szczęście była dzisiaj ulewa i w nocy ma padać.
Piękna fota kici na tle skrzynki. Papryczki obrodziły. Jaka to papryka.
Po raz pierwszy posadziłam paprykę szok jak dobrze rosną i owocują. Jemy nawet te jeszcze nie dojrzałe - zielone.