Kasja, materiał do omówienia masz niezły Irenka, oby się udało Mirella, udało mi się zapodać promanal na cisy, we wtorek graby spryskam Ania, dzięki! Ewa, jeszcze nie stoją. Jutro skręcamy (chyba) Asia, jak tylko skręcimy skrzynie, to posieję wszystko Seler, por, paprykę posiałam w domu.
Dzien Dobry.
Zarejestrowałem sie na Waszym forum ,bo szukam pomocy dla moich klonów jesionolistnych flamingo.Z góry dziekuje za wszystkie rady. Wyskoczyły na nich takie zielone grzyby jak na starym płocie , pęka mu kora (zasmarowaliśmy maścią jeszcze w jesieni). Posadzilismy go w zeszłym roku na jesień , miał już kilka lat. Przywieziony na działke miał juz spękaną kore od transportu. Drzewko ma ponad dwa metry. Pomocy!
Przed świętami wniosłam do domu młodą sadzonkę tawuły wczesnej. Dziś już zaczyna kwitnąć. Na zdjęciach są też wykonane przez dziecko w szkole ozdoby świąteczne. Zdobią naszą kuchnię.
Piekne slonce.spacer.lezakowanie w ogrodzie... ale i tak szybko stwierdzilismy ze wypoczywać nie umiemy bo o dalszych ogrodowych pracach ciagle rozmawiamy.ale fatki jakies przynajmniej sa.