Skaczeksz koło swojej magnolki jak twoja biedna piesia koło swojego ogona, ty ze szczęścia, piesia na nieszczęście...gratuluję rocznicy Eliziu na ogrodowisku i zostawiam kwiatucha na kolejną rocznicę i życzę obficie kwitnącej magnolii w przyszłym sezonie, albo kolejnej królowej drzew w naszych ogrodach
Byłam, kibicuję Jolu...fotki tak sobie pstrykam na szybkiego, trochę już poznałam mojego nowego
pstrykacza...ale i tak idę na łatwiznę
Dzisiaj zimno, tylko 12 stopni na plusie, duży nieprzyjemny wiatr, trochę było słońca, jak byłam w ogrodzie,
to akurat wyszły mi chmurki i pokropił deszczyk
Moje pierwiosnki wymarzły, albo ubiegłoroczna susza je wykończyła, a tak je lubiłam.
Cieszę się, że chciaż u ciebie przetwały, bo słyszałam, że Kindzi i Bogusi też wyginęły.
Hej Dziewczyny pracowita sobota i tydzień też taki się zapowiada mało czasu na ogród a i pogoda zimno w tym roku chce dokończyć przód przed domem coś tam już planuje ale czy to do końca tak będzie wyglądać to zobaczymy na razie pomysł mniej więcej taki
1-żurawki myślę czy jeden kolor czy dwa i jaki?
2-lawenda
3-red baron
4-kule bukszpanu
5-carex comans bronze tego tez nie jestem pewna
na środku jałowiec w formie bonsai podświetlony i po bokach 2 kule świecące
Dorotko potwierdzam już jest bardzo kolorowo
bardzo lubię soczystość trawników wiosną właśnie, szybko rośnie, ale wiosną w zieleni trawnika można się zakochać pomimo, że w moim ogrodzie nie jest idealny
szczególnie tutaj nie tylko trwanikowy, taki hardkorowy kawałek mamy do ogarnięcia