Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

Makowo na Kociewiu 19:10, 09 mar 2015

Do góry
Weekend spędziłam u mojej Siostry w Stolicy. Muszę przygotować dla niej projekt zagospodarowania jej pięknego balkonu - tarasu w chmurach, który ma prawie 17 m 2
W ogrodzie zaczęłam działać dzisiaj i żeby nie było, że u mnie nic nie rośnie pomimo braku słońca zrobiłam kilka zdjęć do dokumentacji

Ogródek Iwony 16:12, 09 mar 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Ana, dzięki za wizualizację. Jak gęsto sadziłaś żurawki? Ma to jakieś znaczenie? Jest tam też trzmielina, to chyba trzeba ją ciąć nisko?
Pamiętam ten projekt, miało być coś na nodze, ale padło. Aż żal.

Magda. nie da się wszystkiego naraz ani kupić, ani obsadzić - na szczęście
Pozbyłybyśmy się celu

Dokładnie 3 cisy na pniu żurawki sadzone gdzieś co 30cm, na tych piczyszczonych u mnie widać. Żółte to trzmielina przycinana niziutko na taki dywan
Ogródek Iwony 16:01, 09 mar 2015

Do góry
Ana, dzięki za wizualizację. Jak gęsto sadziłaś żurawki? Ma to jakieś znaczenie? Jest tam też trzmielina, to chyba trzeba ją ciąć nisko?
Pamiętam ten projekt, miało być coś na nodze, ale padło. Aż żal.

Magda. nie da się wszystkiego naraz ani kupić, ani obsadzić - na szczęście
Pozbyłybyśmy się celu
Tak powstaje mój ogród 13:20, 09 mar 2015

Do góry
Witam Wszystkich miłośników ogrodów
Podglądam Wasze ogrody już od dłuższego czasu i nie umiem wyjść z podziwu.
Wasze zielone " pokoje" są cudowne, zadbane i co najważniejsze- przemyślane.
Dzięki Wam już od ostatniego lata ciągle projektowałam swój ogródek, gumowałam projekt i na nowo rysowałam i tak do dziś.
I właśnie w dniu dzisiejszym postanowiłam się tutaj zalogować, tak aby móc byc jeszcze bliżej was i pochłaniać Waszą wiedzę i doświadczenie
Mój ogród na dzień dzisiejszy to plac budowy ale w tym roku powoli chciałabym to zmieniać.

Chciałabym również abyście czasem podpowiedzieli mi jeśli będę chciała zrobic coś co Waszym zdaniem nie będzie dobre. Wszak Wasza wiedza jest powalająca, a ja dopiero raczkuję w tym temacie...
Zapraszam Was zatem do mojego zielonego pokoiku, który dopiero powstaje
Poniżej wklejam zdjędcie mojego już "chyba" ostatniego projektu. Jak na razie wiem gdzie chcę mieć rabaty ale, co na nich posadzić? to na dzień dzisiejszy wielka niewiadoma, niestety.

Pozdrawiam
Viktoria
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:28, 09 mar 2015

Do góry
kitek81 napisał(a)
Witam ja u Ciebie pierwszy raz, ale postanowiłam skrobnąć i dodać do obserwowanych i wspomnieć, że na wiosnę chcę robić rabatkę z umbrami podobną do Twojej mam nadzieję, że nie będziesz zła? Basia zrobiła projekt, który jest podobny do Twojego, dziewczyny dodały inspirację z Twojego ogrodu i ten styl rabatki najbardziej mi się podoba więc będę się na Tobie wzorować, jeśli pozwolisz
pozdrawiam serdecznie i zapraszam do mnie

Kasiu witam Cię i jeśli tylko cokolwiek nadaje się do odwzorowania, to proszę bardzo Zwłaszcza, że obecny "wzór" będzie zmieniony, bo lawenda mi tam bardzo choruje i planuję ją wymienić.
Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 22:51, 08 mar 2015

Do góry
MirellaB napisał(a)
Hej. Piękne wszystkie kwiaty. Jak się zdecydujecie to konieczne pokaż projekt. Nie wiesz gdzie w naszych rejonach można dostać za rozsądną cenę szpadelek półksiężyc do wycinania darni? W L mieli po 120,00. Dla mnie początkującej to za drogo. Nie będę umiała tym robić i wyrzucony pieniądz.

Mirelko nie rozglądałam się u nas ze półksiężycem.
Jak gdzieś zobaczę to dam Ci znać.Myślę jednak, że to taka normalna cena na takie narządko.Może ktoś podpowie.
Szkoda, że nie mieszkasz za miedzą to może byśmy się złożyły he,he.

Cieszę się, że kwiatki się podobają
Planuję dokupić stokrotki bo przypomniałam sobie o donicach kupionych w Czaczu
Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 22:47, 08 mar 2015

Do góry
zabaewa napisał(a)
Dziękuję Gosiu za przyjęcie nas z Mayą w Twoim ogrodzie Było mi bardzo miło Cię odwiedzić - zwłaszcza, że mam do Ciebie tak blisko
Ja też dzisiaj porządkowałam na ogrodzke, ciachałam trawy, zdejmowałam osłony i odchwaszczałam rabatę cebulową. Teraz pleców nie czuję... Ale dzień bł piękny, prawda ?
Słyszę, że projekt już jest - tylko Ty się wahasz hi hi

Ewuniu zapraszam częściej
Majką jesteśmy wszyscy zauroczeni
No i może kawę na tarasie już wypijemy

Projekt zobaczę dopiero z mężusiem za tydzień.Pan chce przedstawić całą wizualizację

Fajnie tak popracować w ogródeczkach.Jutro wszystko bedzie nas bolało, hi,hi.
Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 22:38, 08 mar 2015

Do góry
Hej. Piękne wszystkie kwiaty. Jak się zdecydujecie to konieczne pokaż projekt. Nie wiesz gdzie w naszych rejonach można dostać za rozsądną cenę szpadelek półksiężyc do wycinania darni? W L mieli po 120,00. Dla mnie początkującej to za drogo. Nie będę umiała tym robić i wyrzucony pieniądz.

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 22:35, 08 mar 2015

Do góry
Dziękuję Gosiu za przyjęcie nas z Mayą w Twoim ogrodzie Było mi bardzo miło Cię odwiedzić - zwłaszcza, że mam do Ciebie tak blisko
Ja też dzisiaj porządkowałam na ogrodzke, ciachałam trawy, zdejmowałam osłony i odchwaszczałam rabatę cebulową. Teraz pleców nie czuję... Ale dzień bł piękny, prawda ?
Słyszę, że projekt już jest - tylko Ty się wahasz hi hi
Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 21:13, 08 mar 2015

Do góry
Malgosik napisał(a)
a ten basen to przesądzony że będzie prostokątny?
taki murowany bęzie w ziemi, czy ustawiony na gruncie?

Basen będzie na żwirku.Co do kształtu to jak pisałam ostatnio zaszła zmiana i będzie na okrągło.
Pan zrobił już projekt i czekamy na męża.Chyba zadzwonię jutro i poproszę o wersję z łukami. Najgorsze jest to, że zdaję sobie sprawę, że te łuki pasowałyby do frontu i boku i wszystko ładnie by współgrało.Z drugiej strony tak już przyzwyczaiłam się do wizji na prosto, że muszę się z ewentualną zmianą oswoić.Zobaczę co pan zasugeruje i jak z tego wybrnie.

Tak więc mój ogród będzie jedną wielką niespodzianką
Mój ogród pod górkę... 18:05, 08 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Projekt nawet zza mgły wygląda bosko - ojjj będzie się działo!

Czy Ty masz okna na zasadzie lustra weneckiego? Czy tylko takie wrażenie mam?

Dzięki Sebek za miłe słowa! Liczę na Twoje fachowe porady
Te szyby w wiatrołapie są przyciemnione, a taki efekt chyba dzięki słońcu.
Mój ogród pod górkę... 17:54, 08 mar 2015

Do góry
Projekt nawet zza mgły wygląda bosko - ojjj będzie się działo!

Czy Ty masz okna na zasadzie lustra weneckiego? Czy tylko takie wrażenie mam?
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 10:01, 07 mar 2015

Do góry
Enya73 napisał(a)

Pozdrawiam również słonecznie Pewnie Ciebie też już korci, żeby przewrócić ogród do góry nogami ?

Korci to mało powiedziane! Mam już projekt od Danusi i teraz będę zamawiać drzewa
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 09:48, 07 mar 2015

Do góry
Pierwszy raz trafiłam do Twojego ogródka, rabata busz robi niesamowite wrażenie, docelowy projekt rabat jest bardzo uporządkowany. Będę podglądać z przyjemnością pozdrawiam
Mój ogród pod górkę... 07:16, 07 mar 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Kasia Pięknie będziecie mieli...jestem pod wrażeniem, jednak teren trudny a na projekcie zza mgłą wygląda to wspaniale. Teraz tylko sejf otworzyć i wszystko ładnie sadzić

Podejrzewam jak wielkie emocje musiał wzbudzić w Was ten projekt i fajnie, że eM.również zainteresowany ogrodem.

Dziękuję Paulinko! Bardzo się cieszę z tego projektu, bo teren trudny, inspiracji do kamienia i górek zdecydowanie mniej, a jeszcze mniej talentu u mnie
Mój ogród pod górkę... 07:06, 07 mar 2015

Do góry
Kasia Pięknie będziecie mieli...jestem pod wrażeniem, jednak teren trudny a na projekcie zza mgłą wygląda to wspaniale. Teraz tylko sejf otworzyć i wszystko ładnie sadzić

Podejrzewam jak wielkie emocje musiał wzbudzić w Was ten projekt i fajnie, że eM.również zainteresowany ogrodem.
Czasem słońce czasem deszcz 20:33, 06 mar 2015

Do góry
Witaj Ewo szczęściaro z projektem Danusi
Podziwiam projekt i wykonanie, z przyjmnością zaznaczam watek aby obserować postępy prac. Ja równie miałam projekt i wcale nie uważam, ze mój ogrod , podkreślam MOJ ogrod jest gorszy od tych zaprojektowanych samodzielnie.
Buziaki i będę częstym gościem
Mój ogród pod górkę... 19:04, 06 mar 2015

Do góry
szemusia napisał(a)
Kasiu, trudno za Tobą nadążyć, tak pędzisz
Tu projekt, zaraz zakupy dekoracyjne...
Dzieje się, dzieje

Sama tego nie ogarniam. Głowa mała!
Mój ogród pod górkę... 18:57, 06 mar 2015

Do góry
Kasiu, trudno za Tobą nadążyć, tak pędzisz
Tu projekt, zaraz zakupy dekoracyjne...
Dzieje się, dzieje
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 18:04, 06 mar 2015

Do góry
Witam ja u Ciebie pierwszy raz, ale postanowiłam skrobnąć i dodać do obserwowanych i wspomnieć, że na wiosnę chcę robić rabatkę z umbrami podobną do Twojej mam nadzieję, że nie będziesz zła? Basia zrobiła projekt, który jest podobny do Twojego, dziewczyny dodały inspirację z Twojego ogrodu i ten styl rabatki najbardziej mi się podoba więc będę się na Tobie wzorować, jeśli pozwolisz
pozdrawiam serdecznie i zapraszam do mnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies