Dziękuję Gosiu za przyjęcie nas z Mayą w Twoim ogrodzie Było mi bardzo miło Cię odwiedzić - zwłaszcza, że mam do Ciebie tak blisko
Ja też dzisiaj porządkowałam na ogrodzke, ciachałam trawy, zdejmowałam osłony i odchwaszczałam rabatę cebulową. Teraz pleców nie czuję... Ale dzień bł piękny, prawda ?
Słyszę, że projekt już jest - tylko Ty się wahasz hi hi
Hej. Piękne wszystkie kwiaty. Jak się zdecydujecie to konieczne pokaż projekt. Nie wiesz gdzie w naszych rejonach można dostać za rozsądną cenę szpadelek półksiężyc do wycinania darni? W L mieli po 120,00. Dla mnie początkującej to za drogo. Nie będę umiała tym robić i wyrzucony pieniądz.
Mirelko nie rozglądałam się u nas ze półksiężycem.
Jak gdzieś zobaczę to dam Ci znać.Myślę jednak, że to taka normalna cena na takie narządko.Może ktoś podpowie.
Szkoda, że nie mieszkasz za miedzą to może byśmy się złożyły he,he.
Cieszę się, że kwiatki się podobają
Planuję dokupić stokrotki bo przypomniałam sobie o donicach kupionych w Czaczu
Anka pisała,że kupiła za 40,00 zł, pewnie nie firmowy, ale do nauki na początek taki bym chciała. Jak będziesz gdzieś widziała to daj znać,a najlepiej kup i przyjedź do mnie w odwiedziny.
Ja dzisiaj kupiłam 30 szt.stokrotek i już mam w donicach
U Strączkowskich za jakiś czas mają być półksiężyce - pytałam przed gardenią. Ale nie wiem po ile będą. Też się przymierzam do kupna. W zeszłym roku były na Parkowej ale się zgapiłam. W tym roku nie mają.