Danusiu Śliwa wiśniowa odpada bo planuję ją posadzić na lewo z horti i nie chcę tu już nic zmieniać bo podoba mi się ta kompozycja i tę stronę mam już zaklepaną.
Tylko ten placyk nie daje mi spokoju!
Hmm.... czyli że wiśnie nie? No to ja już sama nie wiem co....
Heelp!
Wiśnie nie bardzo do celu zacienienia się nadają, powinno być drzewo lub drzewa o bardziej rozłożystych koronach, Te wiśnie to drzewa alejowe i mają małe korony.
To już chyba sliwy wiśniowe na wysokich pniach będą lepsze. Szukaj innych drzew.
Pozamykane, i nie kupiłam póki co, może gdzie indziej zakupię, albo te drogie, jeśli jeszcze są.
Lecę znowu do roboty, bo ja już od 5 rano na nogach, a położyłam się o 1 w nocy
Moje niektóre nowe "trawki" też zamarzły, ale uważam że warto nawet co roku kupić kilka dla efektu, poza tym jak to trawki, na wiosnę trzeba długo czekać na ruszenie, więc jadę i szukam - bo wymienię wszystkie te najatrakcyjniejsze, żeby ładnie było.
Na razie Everillo jest bardzo drogi, mam tylko 2 szt. bo po 45 zł
Jest w Japonii, nawet jedno zdjęcie wrzuciłam haha, ale mi nasłałał tych zdjęć - raptem 4 sztuki w tym diwe w kimonie, haha - dwumetrowy facet w japońskim kimonie i spódnicy. ale nie wrzucę bo to przed spaniem jest
Cieszę się, że moje rady poszły na lepsze, pozdrawiam Aniu. Ciekawam efektu, w wolnej chwili zobaczę.