Bede zagladala. Nie wiem czy zagladalas u mnie, ale moje trawy wyrastaja pozniej. Pomiedzy tymi trawami wysialy sie orliki, zreszta sa wszedzie w moim ogrodzie rozsiewaja sie jak szalone. Wiec nie mam tak łyso.
U mnie trawy pozniejsze, ze wzgledu na poznjensza wiosne, co tu duzo mowic Ślask jest o wiele cieplejszy.
Na ślasku wiosna a u mnie mokro i zimno.
Jezeli chodzi ogranit. Ja mam zwirek, ale w niektorych miejscach mam obwodki z granitu i nie jestem z niego zadowolona i chyba go wywale zrobie gambiony dekoracyjne. Obwodke zrobie z kostki, jest o wiele lepsza roeniejsza.
Popatrz moze jest wieksza frakcja tego granitu bedziesz miala duze ulatwienie.
Przyznam, ze tez troche źaluje ze nie dalam wiekszych kamykow wygladaja ladniej, bardziej widoszne a nie taka mała szarosc. Ja moze jeszcze dosypie ale najpierw musze zrobic lad na tym zwirowisku przy oczku i trawach.
Odczytalam wp, przyznam, ze jestes oszczedna w wypowiedzi, to duza aglomeracja Ślaska.
oj tam oj tam kilka traw już mam
-gracillimus (na pierwszej stronie wątku przy morwie widać)
-rozplentnica
-proso rózgowate
-stipa pony tails
- red baron
- i jeszcze jedna której nazwy zapomniałem
ale lece podpatrzyć Malkul
Szczęściara
Śliczny kolorek, ja chyba zamówiłam ciemniejsze a jak widzę Twoje to teraz żałuję
U Ciebie nie ma chwili wytchnienia, wciąż coś kombinujesz, co to za budowla się szykuje ?
A kwiatuchy piękne, dziekujemy :*. A to mi wyjdzie tak samo pewnie z przeprowadzką i potem z ogrodem. Muszę zapamiętać, biszkopt w rękę! . No chyba, że będzie jak moja młoda, zawsze na pierwszym planie i biszkoptem nie zaradzisz
)