Ale Tess.... zalogowanych jest 10.005
pogadajmy o Twoim ogrodzie Weź mi powiedz czy Twoje powojniki radzą sobie tak zwisając na donicach, czy słońce zbytnio ich nie targa promieniami???
Witaj. Ok jutro wrzucę fotki jak wszystko zetnę
Chyba 10.000 ?? a nie 1.000, ale użytkowników jest o wiele więcej
To ja mam szczęście - nigdy nic z zamawianych nie reklamowałam
Justyna...dobrze zauważyłaś to dzwonek karpacki Po przekwitnięciu może troszkę się rozkladają na boki ale nie razi to aż tak bardzo. Stipy mam już w tylu miejscach, że już starczy. W donicach większych też mam Tess....czyli witaj w klubie. Ja jesienią dorwę tego co mi sprzedał te jeżówki...ma to jak w banku...niech no tylko przyjedzie na targi! A to mój kpytnik od Ewci z Katowic
w sumei to cały ogród jakby sie dobrze postarać
to ja nie jadę na urlop. W czasie weekendu bożociałowego mój zdolny syn zasuszył mi sadzonki jeżówek. Ile można zasuszyć przez dwa tygodnie?
Na róże czeka
Dziewczyny: drutowce! Help.
Teresko nie te paragrafy czytasz. Tu potrzebny jest art. 286 kodeksu karnego i Art. 415. kc.
A widzisz, to nie jest takie proste W regulaminie mają: 8.1. Zgodnie z Ustawą z dnia 30 maja 2014 r. o prawach konsumenta (Dz. U. 2014 poz. 827.) przesyłane rośliny zaliczamy do towarów szybko psujących (Art. 38 pkt. 4.), w związku, z czym nie przysługuje na nie 14-to dniowy termin zwrotu. Idę czytać ustawę. Na wszelki wypadek Bo to i tak nie ma znaczenia. Zwrot jest wówczas, gdy m.in. przyślą rośliny inne, niż zamówione. A u mnie doniczki były prawidłowo opisane.