Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Gąszczu u Tess

W Gąszczu u Tess

Juzia 13:19, 08 lip 2015

Jeżeli sprzedawca sam zaproponował wymianę towaru na nowy, to chyba nie możesz żądać zwrotu pieniędzy...
popcorn 13:24, 08 lip 2015

Zażądaj zwrotu kasy. Jak wysłali złe, to ich problem/wina. Jak się nie zgodzą, nie będą odpowiadać, to bym się zgodziła na pkt 1. ech
Tess 14:09, 08 lip 2015

Zażądałam zwrotu kasy. A jak się nie zgodzą, to mam gdzieś te kilkadziesiąt złotych. Przeżyję. Nie chodzi o kasę, tylko o zasadę.

Ciekawa jestem, czy oni kiedykolwiek mieli w sprzedazy tę tojeść ciemnopurpurową
Hej! Czy ktoś w tym roku kupił u nich tojeść ciemnopurpurową?
anka_ 14:14, 08 lip 2015

Juzia napisał(a)
... sprzedawca sam zaproponował wymianę towaru na nowy, ...

Sprzedawca zaproponował, aby Tereska wzięła odpowiedzialność za zwrot towaru. !!! (sprawdzenie kondycji) A co jak uznają, że przysłała w złej formie?

pkt 5.9. ich regulaminu- "Towar przed wysyłką jest sprawdzany"- to jakim cudem wysłali co innego???.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
popcorn 15:06, 08 lip 2015

łe, rypnęli się i udają głupa. Myślę że mają tę tojeść, bo by nie proponowali sprzedaży za połowę ceny. Jakby mieli odwagę wziąć odpowiedzialność za swoje błędy, to by wysłali dobre i nie chrzanili...
ech
Tess 15:11, 08 lip 2015

Ale w aktualnej ofercie tej tojeści nie mają. Towar niedostępny.

Dobra, koniec tematu. Co ma być, to będzie.
Poinformuję o wyniku.

Jedno jest pewne - nigdy nic u nich nie kupię.
anka_ 15:35, 08 lip 2015

Tess napisał(a)

Jak bardzo rano ta pobudka?
Lepiej dla roslinek, jakbyś w drodze powrotnej je wzięła.

Teresko to tak trochę żartem było. Impreza na 12, a jeszcze muszę dzieciaki od babci odebrać. A droga powrotna to już po zmroku i gościem. U mnie jest chwilowo problem z weekendami, bo grafik zajęty imprezami rodzinnymi.
Ale nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała zobaczyć twój ogród w realu.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
rzulieta 15:39, 08 lip 2015

Tess napisał(a)
Ale w aktualnej ofercie tej tojeści nie mają. Towar niedostępny.

Dobra, koniec tematu. Co ma być, to będzie.
Poinformuję o wyniku.

Jedno jest pewne - nigdy nic u nich nie kupię.

to wymyśl coś fajnego i drogiego czego byś nie kupiła normalnie a będzie Ci pasowało
Tess 15:40, 08 lip 2015

To co mnie straszysz?
Anka, co się odwlecze, to nie uciecze. I tak za sucho na razie na przesadzanie.
edit: to było w odpowiedzi na post Anki
Pszczelarnia 15:44, 08 lip 2015

Nie wiedziałabym, jak się zachować, bo najgorsze jest to zamieszanie i wysyłanie i uznaniowość sprzedawcy.

Pani wie wszystko.

W ogrodzie to mi się sentymenty włączają.