kot cudniasty!!!! powiedz mi on jest domowy czy wychodzący? tzn cz siedzi tylko w domu czy można mu wychodzić na dwór? Bo moja koleżanka powiedziała ze trzeba pilnowac by nie wychodziły...
trzymam kciukasy
a żółtków to wokoło mnie od metra i ciut ciut, bo ja mam z trzech stron działki nieużytki...a w tamtym roku tak sobie przekwitały mlecze na przedpłociu
Ana to prześlij mi na priv namiary na te trawki. Z Twoich ust taka pochwała no , no , ale mi skrzydła urosły ... Z tej pod domem, co mi radziłaś jak ją zaprojektować zadowolona jestem bardzo. Rozchodniki przez tydzień dużo urosły. A o tej pod świerkami co myślisz? Mam wrażenie, że jakiegoś smaczku jej brakuje, takiego dopieszczenia szczegółów. Wrzucę jej plan rysowany bo na tej długości rabaty ciężko dobrze ująć nasadzenia na zdjęciach.
tak w trawniku, ale z taką malutką okrągłą rabatką wokół by można było kosić
cały czas dumam jakie to mogłoby być drzewo, zasłoniłoby dom sąsiadów, a w drugą stronę miejsce z pergolą
o coś w tym stylu tylko tak bliżej środka tego trawnika
zazwyczaj obrywam łebki z kawałkiem łodygi zaraz po przekwitnięciu by nie zawiązywały nasion i nie osłabiały cebuli, potem czekam.. tak długo jak wytrzymam z usuwaniem pozostałej części. Zdarza sie że te które zarosną trawami zostają aż do całkowitego zaschnięcia