Taki jednopniowy pokroj ma zupelnie inny niz te ktore Ci przesylalam prawda? Ale powiem Ci ze ten ztwoj jest bardzo fajny przez to ze taki troche pochylony.dobrze widze?super to wyglada.i on juz pewnie pod trzy metry podchodzi.
pewnie, da lirope u siebie w brzozy.
Ginnala mój-zrobiłam fotki, ale nie zbyt widoczne, bo już ponuro.
i widać co za ogrodzeniem.
Jest jednopniowa ( dopiero pędy idą od dołu) bo mój M wykazał się i wyciął mniejsze bez zrozumienia o co mi chodzi.
Dziękuje Danusiu. Jak będziesz miała chwilkę zajrzyj jeszcze na zdjęcia .
Wiem wiem ... Męczybuła ze mnie ale zaprezentuje moje miłorzęby maluchy
Pierwszy wygląda ok
Drugi cos podejrzany, podczas mojego urlopu we wrześniu mało wody dostał i jakoś marnie wyglądał na jesień, Teraz troszkę jakby przemarznięte miał te młode przyrosty.
Myślałam że jak podetnę raptem te trzy gałązki to się będzie bardziej zagęszczał.
Plany wzięły w łeb. Mgła taka, że sąsiedniego bloku nie widzę, z psem wyszłam to zimna mżawka. Kto mi kazał wpędzać się w chorobę przy okazji?
Siedzę w domku, nadrabiam zaległości, herbatka obok. Fajnie jest!
Wam słoneczka oczywiście zazdroszczę, ale,cóż? Nie ma , to nie ma! Może jutro będzie? Bez przyczyny tej mgły tu nie nagoniło. W górze musi być cieplej, a dołem zimno. https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/105/1059266/thumb_original.jpg
No to jak jesteś to Twoje kwiatki pokażę w rozkwicie Rozsadziłabym, ale rosną młode ranniki ..boję się je uszkodzić. A przyszły cebulki w kopercie Teraz potrzebny byłby kartonik Szczerze dane
Tyle fotek i uciekam do roboty..
Pokazujemy efekt końcowy.. a żeby mieć trzeba poryć trochę..
A to Mahonia x media Charity chciałam ją wyrzucić już 2 lata temu,..a ona to rozumie.... i jest piękna.. Nie pasi mi za cholerę, była brzydka jak noc.. Po decyzji, że wyrzucę odżyła.. na foto nie widać jakie ona ma ogromne liście.. a paki już żółte..za kilka dni zakwitnie.. Jeden ogonek z listkami ma 70cm długości, urosła na 1,2 i ani myśli przestać.. Jest dla strefy 7a.. jak wrócą zimy znów zbrzydnie ... ale na razie w zaciszu daje radę.