Rekord mrozu, rekordowe przekroczenia zanieczyszczeń - już mam dość tych rankingów Na szczęście dziś o południu było tylko -6 Aż dziwnie ciepło się zrobiło
Melduje, ze z okazji tych stopni na podium odkupiłem się w akcesoria greenery i narcyzy Od razu mi lepiej
Dobre...choć Sebek Ty młody człowiek jesteś to może narazie dbać o to nie musisz,ale zimno konserwuje.Już teraz pasowałoby mi w jakiej zimnej komnacie spać
no coś Ty.nie było tak źle.ani przez chwilę nikt z nas nie stwierdził że jest mu zimno. To kwestia ubrania.i choć na stogu i,erskim na pewno bo -20stopni i trochę wiatru to widoki ogrzewaly
Sebek miskanty w trzecim roku od posadzenia są tak wielkie, ze trzeba te potwory dzielić..... Więc moze zamaist najpierw dzielic poczekaj a potem nie nadążysz z dzieleniem...
To są siewki frosted curls, stare wygniły, siewki porządnie w seoznie odbiły.
Amazon Mist zastąpione zostały hakone i poszły do przechowalni, bo tez urodą po tegorocznej ulewnej wiośnie nie powalały . Jak potrzebujesz siewki frosted to daj znac, pewnie wiosna będę je plewić
Fakt, siedzisz w czymś innym Miałem zmienić część praktyczną na właśnie związaną z firmą, ale dane które byłyby mi potrzebne. są ściśle tajne przez poufne Z tego też powodu będę opracowywać strategie rozwoju miast
Ja już prac na 30-50 stron mam za sobą parę, ale... pisane były w grupie trzyosobowej
Odnośnie praktyki i teorii nie wypowiem się jeszcze głośno, jak skończe się edukować to będę mógł głośniej wyrażać opinie