MUSZĘ oddać dwa rozdziały, ale jak będę mieć wenę to oddam tyle ile będę miał Wyjdę na ambitnego? Ja muszę mieć bat nad sobą w posraci goniącego terminu, inaczej ciężko
Dzisiaj wpadłem na wspaniały pomysł dyktowania potrzebnych definicji do telefonu - od razu wpisywało się na dysku A jaka oszczędność czasu, gdy czytasz i od razu się zapisuje Nawet dawane polecenia jak przecinek, pauza, otwórz-zamknij nawias działają jak należy - normalnie haj lajf
Ja miałam dużo wolnego czasu i co zrobiłam oddałam całą pracę na 130 str. ależ byłam z siebie dumna I na własnym przykładzie stwierdzam, że nie było warto bo inni się nie przykładali i moją promotor okroił do 70 str. coby się dopasowała do reszty..
Ja nie pamiętam na ile stron pisałam swoje prace. Daaawno to było. Ciągnie mnie by coś sobie jeszcze dorobić na stare lata Fajnie wspominam pisanie tych prac bo uwielbiałam siedzieć w Bibliotece UW.
Pisanie teoretycznych prac to wymysł, ktory powinien byc tępiony. Powinieneś miec jakis praktyczny temat do ogarniecia, max na 30 stron...zamiast przygotowywac Was praktycznie to robia ze studentów doktorantów. Gdybys opisał zachowania klientów lub o wywieraniu wpywu przez Sebka na klientów Mp to byłoby coś
Moja praca miala 198 stron, czysto teoretyczna nt polityki przemyslowej państwa.... I po co komu ona?
A ja swoją mam tylko na dyskietce i powinnam sobie chyba jakoś ją zarchiwizować inaczej, bo niedługo już jej nie otworzę nigdzie, teraz to jeszcze mam dostęp do takiej dopinanej stacji na dyskietki . Nie za bardzo jestem z nią związana emocjonalnie . Pisałam o nowych metodach finansowania działalności gospodarczej, co teraz już jest zwykłą codziennością, a nie nowością . U mnie jeszcze studia były jednostopniowe.
Fakt, siedzisz w czymś innym Miałem zmienić część praktyczną na właśnie związaną z firmą, ale dane które byłyby mi potrzebne. są ściśle tajne przez poufne Z tego też powodu będę opracowywać strategie rozwoju miast
Ja już prac na 30-50 stron mam za sobą parę, ale... pisane były w grupie trzyosobowej
Odnośnie praktyki i teorii nie wypowiem się jeszcze głośno, jak skończe się edukować to będę mógł głośniej wyrażać opinie