Trochę wiosny wprowadziłam w domciu zakupiłam skrzyneczki, hiacynty w doniczkach, zajączka do kompletu i tak wyszło.Zrobiłam razy 2 coby córce żal nie było
W wieczornym świetle:
Na donicę czekają jeszcze stokrotki...pójdą na balkon
Troche wiosny w domu;nareszcie w naszym hedynym centrum ogrodniczym pohawily sie wiosenne akcenty
Lece jutro jeszcze do K zakupic horti do donic.
Jakos w piatek nie moglam sie zdecydowac dopiero Mazenka postawila mnie do pionu, ze juz czas
Iwonko, Reniu, dziś u nas wiało że urwać chciało co nieco Wyskoczyłam tylko na chwilę aby "złapać" wiosnę
Zdjęcia byle jakie ale odrobinę wiosny widać.
Horcia ogrodowa i pnąca ma wyraźnie nabrzmiałe pączuszki, wychodzą floksy od Mirelli a nawet peonia.
Udało mi się dojść do porozumienia z emem i linie tej rabaty będą całkowicie zmienione, wstępny plan jest taki, pewnie w praktyce wyjdzie trochę inaczej, ale myślę, że będzie dużo lepiej, jedyny problem to posadzone tulipany. Os środy zaczynamy już nie mogę się doczekać nic mnie tak nie denerwuje jak jej kształt.
zaczęłam wczoraj troszkę malować szałas, a em ściąganie trawy pod rabatę z krzewami dookoła
nad kształtem rabaty jeszcze się zastanawiam ale niech ściąga póki mokro lepiej schodzi
Gdzieś mi to pytanie umknęło, sorki . Rozumiem, że chodzi o zbity kwiatostan -prawie biała do końca pozostaje Magical Moonlight i Polar Bear, w tej chwili tylko to mi przyszło do głowy, jak coś mi się jeszcze przypomni to dam znać
Tutaj fotka z przebarwieniami (z tyłu biała, młodziutka jeszcze, Magical Moonlight), na pierwszym planie biała Grandiflora ale ona wyjatkowo późno weszła w kwitnienie bo normalnie to juz powinna się zaróżowić, widać tez niską bialo- zielonkową Hayes Starburst