Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

anka_ 07:35, 03 kwi 2016

Wspaniały ten zakątek Żuczka. Podziwiam za wyobraźnię i kreatywność. Donice też superaśne.

A zdjęcie w pogoni za zachodzącym słońcem takie... nostalgiczne....
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
sylwia_slomc... 07:41, 03 kwi 2016

Zakątek żuczka rewelka.....mój młody próbuje się od zeszłego sezonu z miniaturą krajobrazu.....z różnymi skutkami
Marga 09:08, 03 kwi 2016

Agata, przepiękne zdjęcia robisz! A na widok zakątka żuczka oniemiałam Cudo!
omelka1 13:41, 03 kwi 2016

Zakątek zajefajny a to zaraz zmałpuję.

Agcia napisał(a)

Dorota123 20:53, 03 kwi 2016

Wiosna piękna, a domek dla żuczka bardzo fajnie wymyślony, muszę i ja coś wymyślić dla mojego wnuka.
Mysza 21:28, 03 kwi 2016

I co ja mam napisać?
Zatkało mnie z podziwu...zakątek, hm tajemniczy i bardzo bajkowy.
Niesamowite, że pomyślałaś o stworzeniu takiego miejsca.

Donice cudne, ale to serduszko u kotki skradło moje serce.Proszę ją pomiziać pod bródką
Mysza 21:31, 03 kwi 2016

To kotka czy kocurek, bo zwątpiłam?Przepraszam.
Ale mizianki muszą być dla takiego kociaka
ryska 21:43, 03 kwi 2016

Cudowności pokazujesz, gratuluję pomysłu
AgataBC 22:45, 03 kwi 2016

Dziewczyny bardzo się ciesze że moje pomysły i zdjęcia się podobają. Same miłe słowa od Was płyną. A na tapecie są kolejne projekty które lada dzień będą ukończone. Sama się doczekać nie mogę. Bardzo Wam serdecznie dziękuję i cieplutko pozdrawiam

Gosia do stworzenia tego zakątka pobudziła mnie wyobraźnia.. co mam w głowie to tworzę. Narazie nie mamy swoich dzieci ale bywają u nas cudze więc to i coś dla nich. Ten kotek ze zdjęć jest podrzucony-kilka tygodni temu ktoś nam go wywalił za płot. Mieliśmy dwa inne w tym jednego malutkiego ale zostaliśmy obecnie tylko z tym podrzuconym. To jest młody samiec. Pomiziam go od Ciebie.

Mira oj czekałam na Twój wpis. Śledzę też co u Ciebie choć wiesz że ja z tych nie piszących. Czytam Twoje posty, mogłabyś książki pisać . Jestem obrobiona tylko dlatego że się uparłam na wysianie nawozów a szkoda mi było chwasty nawozić.. było tego dużo i nogi z zawiasów chciały wyskoczyć..
A wczoraj słońce zachodziło, poszłam zamknąć furtki, pracownie-wchodzę i sobie przypomniałam że jeszcze jej miałam zdjęcia zrobić. Ech.. Ale zrobię bo już nie Ty jedna mnie o nie prosisz.
Nasiona stipy chętnie zbiorę po sezonie i Ci wyślę.
Zupę mchową wylałam na te płyty betonowe które robiłam jesienią. Widać je troche na zdjęciu z doniczkami i czosnkami. Chce żeby się patyna zrobiła i czas posunął. Taki był plan na fugi i rowki we wzorze z wycieraczki która była szablonem do płyt.
Życzę Ci udanych i przyjemnych prac. Zawsze czekam na Twoje zdjęcia i chętnie zaglądam.
renatamama3 08:57, 04 kwi 2016

Domek bajkowy ,dzieciaki będą mieć radochę ,Ja też prawie ogarnęłam ,dzisiaj wytnę dwie trawy ,reszta już wycięta ,przesadzę róże i koniec ,a M została wertykulacja oraz zrobienie skrzyń na warzywka ,wstrzymuje go to ,że w składzie dech brakło ,takich jak chcemy .
pozdrawiam